HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Halálos incidens a lipcsei koncert után

freddyD 2011.07.11. 19:54

3 nappal a koncert után megtaláltak egy 30 éves férfit, aki a koncertterem szellőzőnyílásában rekedt és megfulladt.

A férfit nem engedték be a terembe és emiatt próbált alternatív módon bejutni, de fennakadt két rácson és nem tudott már kiszabadulni.

A szervezők nem közöltek részleteket, hogy miért nem mehetett be az illető, de az LB Undergroundos srácok azt mondják, hogy a férfinak volt jegye, benn is volt, de pisilnie kellett és ezért kiment. A budi tele volt és emiatt gyorsan a szabadban könnyített magán. Jegy és pecsét nélkül azonban nem engedték már vissza és emiatt jutott eszébe ez a végzetes ötlet.

A férfit napokig keresték, szülei reménykedtek benne, hogy esetleg elkísérte a bandát a következő állomásra.

RIP

Címkék: rajongók

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr403058489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csődör Johnny 2011.07.11. 22:52:16

durva... kicsit azért darwin díj esélyes
süti beállítások módosítása