HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Teljes "Lollapalooza" koncert (Chicago, Július 2021)

freddyD 2021.08.01. 16:08

Ideje reaktiválni a blogot egy kicsit, ha már a banda körül is történik valami. Míg a pandémiás időszakot a zenekarok többsége kreatívan használta, a Limp Bizkit nem úgy tűnt, hogy nagyon megerőltette volna magát. Ugyanakkor hihetetlen módon, 7 évvel az Endless Slaughter után úgy tűnik ténylegesen be lett fejezve egy pár dal abból a 30-40-ből, amely az utóbbi évtizedben félkészen ott hevert pár merevlemezükön.

Az elmúlt napok koncertezései során a fellépés után úgymond outrónak be-beraktak ilyen számot, ezeket egy külön bejegyzésben találjátok meg. Annyit még elárult, hogy a kb 8 éve beharangozott "Stampede of the Disco Elephants" album címe "Dad Vibes"-re változott. Nem tudom, nekem az ormányos táncosok szimpatikusabbak voltak, de lehet, hogy a Dad Vibes jobban illik ahhoz az új karakterhez, amit Fred kitalált magának 2021-ben.

Amikor a rajongók évek óta az innovációt hiányolták (na meg új zenét), valahogy nem hiszem, hogy arra gondoltak, hogy Fred Durstnél ez abban merül ki, hogy beöltözik egy 70-es évekbeli autókereskedőnek. Nagyobbik baj, hogy sok dalt szerintem el is ront ezzel, mert a paróka miatt ugrálni sem mer (meg hát ő is már 50 feletti), plusz elidétlenkedi a refréneket, hogy úgy adja elő azokat, mintha épp egy "Earth, Wind & Fire" coveregyüttesben lenne (olyan mikrofontartással). Képzeljétek el így a "Pollution"-t, amit elő is adtak a héten, de így kb szart sem ért.

Az legalább pozitív, hogy Lethal bár látványosan megöregedett (és meghízott), elég jól nyomja, Sam is belead mindent, bár ő meg már-már ijesztően lefogyott. A doboknál John-t hiába keresitek, állítólag beteg (remélem nem korona), az ő helyét a Marilyn Manson dobos Brandon Pertzborn vette át ideiglenesen.

A setlist terén sok innovációra ne számítsatok, de hogy ne legyek túl negatív, rohadt jó újra sok-sok év után egy pro-shoot felvételt látni és azért láttunk már szarabb performanszt is tőlük.

Címkék: hír élő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr7916646126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása