HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Egy egészen nagyszerű interjú DJ Lethallel

freddyD 2020.02.20. 19:26

Egy még viszonylag kicsi Youtube csatorna (még most fel lehet iratkozni, hogy később elmondhasd, hogy már akkor követted, mikor még nem volt egy millió követőjük) készített Lee-vel egy szabad beszélgetést, ahol végigmennek életének zenei állomásain, legnagyobb fókusz persze a Bizkiten volt. Élvezet volt hallgatni, főként hogy nem kelett figyelni a műsoridőre és így egészen mély gondolatok is előjöttek.

Rendkívül érdekes történeteket mesél és főként az előadásmódja nagyon szórakoztató. Amilyen kalandos élete volt, valóban megérdemelne egy filmet (az más dolog, hogy senki sem pénzelne egy ilyet).

Emellett megemlít egy "Red" című dalt még a Bizkit legelső demós korszakából, amit nagyon vadnak titulált és imádta. Teljes rejtély, hogy ez a dal tényleg létezik-e, mert még soha senki nem hallott erről, vagy csak összekever valamit. Mike Smith-ről is szó esik, hogy hogyan is volt az ő távozása

Címkék: dj lethal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr415483666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása