HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Limp Bizkit @ HMV Forum

freddyD 2009.08.02. 23:28

Kicsit megkésve, de csak most tudom ezeket publikálni. Ahogy olvasgatom, marha jó koncertet adhattak, Fred üdvözölte is az Armpit fórumot (Break Stuff előtt), szóval minden adva volt a tökéletes harmóniához.

Olyan luxusgondjaim vannak, hogy fenn van a neten az egész koncert és nem tudom mit rakjak ki ízelítőnek. Végül a Pollution mellett döntöttem, mert az mégis egy viszonylag ritka darab. Fogyasszátok egészséggel 

Címkék: élő comeback

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr81284131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gosford 2009.08.02. 23:34:04

egyszer hallanám ezt élőben...
Wes microja hova lett? rommá zúzta? ;D

Goff97 · http://ndmusic.blog.hu 2009.08.03. 08:28:14

@gosford: Ja hát az mondjuk engem is érdekelne... De Wesen ez a cucc, ezt még mindig nem tudom felfogni :D
süti beállítások módosítása