HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Turné: Auckland - Storm the Gates Festival 2018

freddyD 2018.03.17. 19:44

Kezdjük akkor a jó hírrel: Lethal ugyebár visszatért.

Sam sajnos továbbra sem, de cserébe az utóbbi években használt német basszeros helyett szereztek egy (állítólag japán) nőt. Az alábbi felvételeken látni is őt. Érdekes volna megtudni ennek a háttérsztoriját, mindenesetre ha jól teszi a dolgát, tőlem egy kisnövésű transzvesztita is lehet, ha már nem Sam van ott. Az már feltűnt a felvételekből, hogy előszeretettel gitározik inkább Johnnak.
Mindensetre remélem, hogy Sam porckorongsérve nem egy végleges karriervéget jelentett, mert már aggasztó ez a hosszú szünet nála.

A setlist az utóbbi évek haknijának megfelel. Úgy látszik még Lethal érkezése sem tudta páros lábbal kirúgni a coverek lejátszását. Megnézve a felvételeket, ez a Break Stuff egy elég lehangoló vezió volt, a színpadra felhívott Nookie vendégénekes meg...Jesszusom :D A My Generaton legalább korrekt volt

Thieves
Rollin' (Air Raid Vehicle)
Hot Dog
My Generation
Livin' It Up
My Way
Killing in the Name
Nookie
Smells Like Teen Spirit
Break Stuff
Take A Look Around

J

Címkék: élő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr5813748572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása