HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Augusztus vége volna a nyerő?

freddyD 2010.04.25. 21:33

Legalábbis a német amazon oldal ekkorra tűzte ki a Gold Cobra megjelenést.

Azonban felhívnám a figyelmet, az Amazon előszeretettel variágat (hátra...) dátumokon, úgyhogy azért én még nagyon nem venném fixnek ezt az augusztus 27-et.

Kis érdekesség egyébként, hogy senki sem tippelt erre az időpontra, úgyhogy majd én megiszom a sört :P

UI: Ez az 50. spekuláció bejegyzésem. Ez azt hiszem sokat elmond a banda körüli körülményekről ;)

Címkék: spekuláció

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr981951155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anthony3 2010.04.25. 22:34:35

Nem tudom, én azt mondom, majd ha hivatalosan is be lesz jelentve, akkor lehet örülni :D
Off: Csinálni akarok én is egy blogot, de nem tudom, hogy ingyenes-e, mert ez a hirdetési rendszer teljesen összezavart. Ebből a csizmás kandúr, meg kétpútú tevéből semmit nem értek... Az lenne a legjobb, ha nem lennének hirdetések a blogon, de ingyenes lenne! Nagyon bocsi az offért, nyugodtan töröld, ha zavar! :)

freddyD 2010.04.26. 09:37:39

@Anthony3: Akármit választasz, ingyenes lesz ;)
Az oldalon lévő hirdetésekből egy vasat sem kapsz, hacsak nem szerzel saját hirdetőt. Az egész csak arról szól, hogy akarod-e, hogy potenciálisan kikerüljél egyszer a bejegyzéseddel az Index főoldalra.Erre csak a tevével van lehetőséged.

Anthony3 2010.04.26. 13:47:19

@freddyD: Köszi a segítséget! Már csak azt nem tudom, hogy hogy lehetne azt megoldani, hogy a bejegyzéshez ha rakok egy képet, az ne a legszélén legyen, hanem középen!? Mert mindíg a bejegyzés széléhez rakja és nem tudom állítani... Nem vagyok rajta az indafotón, hanem gépről töltöm fel a képet. Egyébként megvan az szabva, hogy mennyi cikket írhatok egy hónapban? Ez volt az utolsó kérdésem, több off nem lesz, és köszi mindent!

freddyD 2010.04.26. 14:02:13

@Anthony3: Képet inkább indafotóról töltsd be, mert gyorsabb, átláthatóbb és nem utolsósorban a blogos tárhelyed nem végtelen.
Azt mindig a szélére rakja, sajnos ez van. Elvileg húzogathatod jobbra is, de csak eltorzul.
Cikk korlátozásról nem tudok

BizKoRn 2010.04.26. 16:56:24

már1re jobban bánom h nem neveztem be a tippbe a szept12-es ötletemmel

squirrelbizkit 2010.04.26. 18:41:54

Azt hiszem esélyes vagyok a szeptember valahányadikámmal.. pedig poénnak szántam! :)

Válasz az OFFra:
@Anthony3: Ha átváltasz forráskód nézetbe és egy láthatatlan egycellás, középre igazított táblázatba rakod a képet, akkor középre kerül.

pl.:
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center">
<tbody>
<tr>
<td><img height="VALAMEKKORA" width="VALAMEKKORA" src="KÉPED_ELÉRÉSI_ÚTVONALA" alt="" /></td>
</tr>
</tbody>
</table>

nookie95 2010.04.26. 20:49:43

végülis Dr. Dre lemeze 2004 óta van ígérve, elvileg igy 2010ben már kijön xD

ripitash 2010.05.01. 21:48:18

Hellosztok ! Látom kezd valami faragodni Bizkitnél, de rég voltam itt. Egy év millió dolláros kastélyokba és villákba zajló laza stúdiózás meg néha koncertek mellett ezekben a hónapokban már sikerül valamit feljátszani, nagyon cool&metal :) Hát ha emlékeztek nekem valahol ennek a kezdetén ment el a kedvem az egésztől, és hát ezen csak ront hogy már egy éve, legalább történt valami velük vagy sokat koncertezte... mi volt azóta, tényleg végig csak az új számok és Fredék magánélete ? Szóval csak rákérdeznék, történnek érdekes dolgok errefelé ? :)

Visszaolvastam nagyjából egy oldalnyit, és ezt az oldalt nagyon lelkesnek, poénosnak és elég értelmesnek is tartom, ugyhogy érdekel, ha válaszoltok :)

Az új számokba belehallgattam, nem sok érdekes így elsőre, azért vannak részek, amik jók lehetnek, de nem valami kiugróak. A Why Try- t most hallgatom, ez nem rossz, lehet vele ismerkedni, crossover rapmetal ... mondjuk élvezem hallgatni, jó a hangzás, de nem jobb mint a régiek :-`

Láttam, egy Rise Against koncert érdekel pár embert itt. Hát azt kell mondjam hogy az áráért a tegnapi Wilhelm Scream, Strike Any és hatalmasat szóló Pennywise szerintem nagyon durván ütötte :) ... Ha már sikerült újra bejelentkezni, majd lehet még visszanézek, jó kis kibeszélős haveri blog ez .. .

freddyD 2010.05.02. 11:16:52

@ripitash: Igazából eget rengető dolog nem történt, ha már olvastad a turnés,dalos infókat.

Igazából, ha csak a legfontosabb lényeg érdekel,a hír tag pont neked való :P limpbizkit.blog.hu/tags/h%C3%ADr
süti beállítások módosítása