HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Manson is még utálja a bandát

freddyD 2009.05.12. 17:50

Gyerekek, minden a régi. Mondjuk egészen pontosan most West hurrogja le, aki ugyebár nemrég a MM gitárosa volt. A csodálatos Kerrang magazinnak ezt nyilatkozta

"We almost made the mistake of having Wes play guitar but he re-joined Limp Bizkit," Manson explains. "That move forever eradicated my feelings on his choices in life as an artist."

When asked why he thinks Borland went back to his old band, Manson said: "That is what I find myself asking when I urinate sometimes. He said he would never go back. If the reason is money, then I'd rather roll up a 5 note and shove it up my urethra. I'd rather set my dick on fire than join something that I hated."

Már majdnem hibáztunk, hogy állandó gitárosnak fogadjuk, de aztán visszatért régi bandájába. Ez a húzása örökre megpecsételte benyomásomat róla, mint művészről. Miközben pisálok gondolok ilyenekre, hogy azt mondta, soha többé nem tér vissza. Ha a pénz a lényeg, akkor inkább feltolok egy 5 dollárost a húgycsövemen, inkább felgyújtom a farkam, mint visszatérjek valami olyanhoz, amit utálok.

Most mit lehet erre mondani? Egyrészről igaza van, mert Wes tényleg álszent ebben a tekintetben, másfelől Manson csak végtelenül frusztrált, hogy gyakorlatilag az utóbbi 7-8 évben egyre nagyobb szarokat produkál és gyakorlatilag már csak a régi nevéből él meg. Ha csapatából távozna egy kreatív fej én sem örülnék neki.

Címkék: wes

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr141117577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Glue · http://the-glue.blog.hu/ 2009.05.12. 17:55:39

Na csinálja már meg! :D
Most nem azért de Manson akkor is egy idióta

Chad-Gray 2009.05.13. 13:12:16

szerintem Wes-nek ugy kellet maradnia ahogy van es a Black Light Burnsel foglalkozni.Az egy marha jo dolog es szereti is csinalni.

¨°º¤ø„¸LB_Boy¸„ø¤º°¨ 2009.05.13. 22:12:09

Én eddig is utáltam mansont, és ezzel most végképp elásta nálam magát! (Elnézést kérek a rajongóktól, de ez a manson egy f***kalap!)
süti beállítások módosítása