HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Hírek: Úgy néz ki Bizkit nélkül fog zajlani a Download Festival

freddyD 2009.02.09. 20:59

Hiába hírezték korábban, hogy Kornnal együtt fog turnézni a Süti, elég valószínű, hogy nem így lesz. Ma megjelent a hivatalos honlapjukon a Nagyszínpad (Headliner) előadói és Dursték nincsenek rajta (helyette Slipknot, Mötley Crüe, Korn, Prodigy). Bár a lista még bővíthető, mert biztos vannak még szabad helyek, de akkor azok (gyanítom) nem a nagyszínpadon lesznek. És hogy Bizkit tényleg úgy térne vissza, hogy egy mellékszínpadon dúdoljon délután 3-kor? Hát én nem tudom... Várjuk ki a végét, mindenesetre a Rock am Ring/ Rock im Park fesztiválon még ott vannak a listán. Még... Bízzunk benne, hogy ott is maradnak és végre alakul is valami, mert ez a hercehurca már felettébb szánalmas...

Forrás: Download

Címkék: hír

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr44933338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása