HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Wes + Jonathan Davis = Lil Wayne

freddyD 2008.11.19. 10:01

Igazából tojhatnék az egészre, mert se Wes nem érdekel már, se Jonathan Davis. De pár olvasót biztos igen, úgyhogy legyen.

Davis valamiért szóló-albumot készít (megmondaná valaki, hogy miért készít minden bandavezér szólólemezt???) és úgy látszik Wes is segít neki a studióban. Mindenesetre felbukkantak képek róla, ahogy egy meglehetősen ...érdekes... pólóban dolgozik ott.

És a legjobb, hogy egy Lil' Wayne feldolgozás is lesz...Uff... Kell ez? Itt vannak a képek, megéri megnézni őket ;)

freddyD: wes3freddyD: wesfreddyD: wes2freddyD: wes4

Címkék: wes

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr6777333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

* mino 2008.11.19. 12:54:35

hát ez elég gáz. wes polója még ok, de hogy már jonathan is szólólemezt csinál ráadásul lilwayne cover is lesz rajta az már sok. mondjuk én szarok jonathanra meg az egész kornra úgy ahogy van de ez már tényleg égő. a hülye szólólemezek helyett inkább head szépen menjen vissza kornba, wes meg a bizkitbe és és kezdjenek el olyan albumon dolgozni amitől lepetézik az egész világ. arra talán érdemesebb a pénzt költeni

BizKoRn 2008.11.19. 17:01:05

én bezzeg örülök ha látom West JD-el és azt se bánom ha lemezt készitenek:)
Munky is szolot csinál akkor JD is had tegye ha akarja!érdekes h mind2en Wes segitségét veszik igénybe valamit tudhat a csávo;)
most már csak a Limp-nek és a KoRn-nak kéne egy ilyen szintü gityos és mehetne ujra a balhé
süti beállítások módosítása