HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Hírek: Kezdődik!

freddyD 2008.10.27. 09:48

Sam a legnagyobb Bizkit fórumnak elküldött egy exkluzív üzenetet, hogy most már tényleg kezdődik minden!

Sorry we're off to a slow start, But our jags lost today. John and I are starting to pack up the drums to head to the studio tomorrow. Monday we will be setting up for pre production in the studio. We are very excited to start the next chapter of Limp Bizkit. We will keep on posting pics as much as possible. Here are just a few of today's progress. It's not much, but this is just the start. We will be keeping you guys very informed through the whole progression of the record. We love you all!!

Sam

Összefoglalva: Összepakolták John dobjait és elviszik a studióba, ahol holnap elkezdődnek az előkészületek. Nagyon várják a LB következő fejezetét és sok képet ígérnek. Azt írja még, hogy az egész albumkészítési folyamat alatt beavatják a fanokat!

Itt vannak a képek: 

freddyD: keep3xm6freddyD: keep6nj0freddyD: keep9bq5freddyD: keep10zf1

Címkék: hír

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr79733860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lars 2008.10.27. 16:40:02

Na fasza!remélem ez nemcsak Sam meg John kétszemélyes lelkesedése,a többiek meg semmiről se tudnak..

freddyD 2008.10.27. 19:19:50

Lethal is beavatott, ő is benne van. A gitáros meg ugyebár még csak spekuláció, de Fred is tényleg jelentkezhetne újra...

Csődör Johnny 2008.10.27. 21:44:19

VÉÉÉÉÉGREEEEEEEEEEEEEEE EZAZ EZAZ EZAZ 3-5 év bizkit nélkül kezdett betenni:D

az a rasztahaju kábszeres evanescencés arc nekem nem tetszene gitárosnak (pletykák), valaki energetikus kell mint amilyen a mike smith volt a RMV-böl. szerintem.

freddyD 2008.10.27. 22:13:30

Nem akarlak kiábrándítani, de Terry Balsamo egy ideig volt már gitáros a Bizkitben...

De tény, hogy én is inkább mást preferálnék.
süti beállítások módosítása