HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

LB Történelem (2005 - ) 4. rész

freddyD 2008.10.03. 09:46

Ez a JELEN!

Hol tart ma a banda? Valaha is készül új lemez? Turnéznak?

Utóbbi időkben a fanok rendkívül rossz bánásmódban részesültek. Míg legsikeresebb éveikben nagyon aktív volt a "banda (Fred)- fanok" kapcsolat, az előző 3-4 évben mintha erről teljesen megfeledkeztek volna. A Limp Bizkit honlap gyakorlatilag megszűnt létezni. Hivatalos oldalnak a Myspace lapjuk tekinthető, de ahogy látni, ezen sem írnak valami sokat. Ami a rajongókat leginkább felbosszantotta, hogy Fred többször durván becsapta a rajongókat. Például még 2007 januárjában olyat írt, hogy "Ez a ti évetek! Idén visszatérünk" blablabla. A fanok durván extázisba kerültek és aztán nem lett belőle semmi. Helyette Fred csinált még több filmet. Ami nem is lenne baj, de akkor mondja azt, hogy "Egy ideig szüneteltetjük a dolgot de tényleg visszatérünk". Mindenki türelmesen várt volna. Sokan már annak örültek volna, ha bejelentik az együttes végét, mert akkor legalább nincs ez a bizonytalanság. Nyílván nem szándékosan vezetett félre, de ha látta, hogy mégsem úgy alakulnak a dolgok, akkor szánjon már rá 5 percet, hogy tisztázza az egészet...

Mindenesetre, mitán gyakorlatilag már senki sem várt semmit és már a rajongók is nevettek az egész abszurd szituáción, az utóbbi hónapokban, mintha történt volna valami. Végre nem csak Fred Durst találta meg a billentyűzetet, szép sorjában írogatott pár sort a többi tag. Egy Gabe nevű bennfentes többször közölt is infókat, képeket. Studióban a tagok!freddyD: john Még ha nem is együtt, de ez akkor is valami.

Ha hinni lehet a pletykáknak, az együttes turnéra készül és 2009-ben jönne egy új lemez. Most valaki jogosan megkérdezné: Turné? Hogyan? Még gitárosuk sincs.

Nos, nem 100%-os a hír, de több mint egy indíték van arra, hogy az új gitáros Terry Balsamo névre hallgat. Ő az Evanescence és a Cold gitárosa. Amit tudunk, hogy Sam-el együtt volt studióban és a bandatagok nem igazán tagadták a hírt, ha a fanok rákérdeztek. Igaz, nem is erősítették meg. Mindenesetre így stílusából ítélve nem igazán illik a bandába, de legalább lenne egy gitáros... (Utólag korrigálva ezt, természetesen Wes Borland tért vissza Terry helyett)

Ez volt a LB történelem rovat. Ezentúl ha felbukkanna valami hír, az már friss hírként lesz közölve, nem összefoglalva. Remélem akik nem nagyon követték az együttest az utóbbi években, most már jól informáltak. :)

Címkék: történelem

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr16693807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FFZoli 2008.10.04. 09:20:00

Először is gratulálnék, szükség volt már egy ilyen oldalra. Másodszor: ha már a coverekről esett szó, ajánlanám a kedves szerkesztő figyelmébe a következőt: www.youtube.com/watch?v=97H0JLLUTBw
Nem mondok semmit, nem akarom lelőni a poént. (egyébként letölthető - "more info")

HardRic 2008.10.04. 10:06:17

nagyon hasznos írás ez a LB történelem. grat. hozzá.

freddyD 2008.10.04. 15:29:20

Szia Pof. Nemrég írtam arról a dvd-ről, "Rock im Park DVD" címmel. Szerintem megéri megvenni, nagyon szépen néz ki a polcon

FFZoli 2008.10.05. 20:41:27

Igen láttam, folyamatosan követem a blogot :) Örülök, hogy van végre egy olyan netes személyiség, aki felvállalja hogy egy poénos fazon, hogy tud normálisan kommentet írni, és felvállalja, hogy nem divatmajom. Ez furán hangzik, de a mostani hülye világban az a menő, ha valaki divatmajom. Tudom, hogy ez nem a bloghoz, tartozik, de nehéz veled kapcsolatbalépni, én meg már rég szerettem volna gratulálni ehhez :D Üdv.: Zoli

freddyD 2008.10.05. 21:43:23

Hát figyelj, régen rám is rámondták volna, hogy divatmajom vagyok. Abban még igazuk is volt, hogy Rollin'-os korszakban a Bizkit fanok fele tényleg divatmajom volt, akik 2 év múlva ezt már letagadták, amikor már nem voltak olyan stylish-ok...

Engem nem egyszer kinevettek, amikor mondtam, hogy mi a kedvenc bandám, vagy a Bizkit pólómban közlekedtem. De most már csak azért is büszkén vállalom, hogy egy "kihalt" fajt képviselek és próbálom az utálókat legalább egy picit meggyőzni, hogy a Bizkit alulértékelt és nem kell tőle "félni".

Daved · http://buxevo.com/hu 2008.10.05. 23:02:01

Ha már megemlítetted a divatot, kíváncsi lennék, hogy vajon hogy nyomnák az új albumot, mert egy kis változás természetszerű. Gondolom ezzel mindenki egyetért.

És éljenek az 1000éves "kihalt" fajt képiselő emberek, sőt az én KoRnos pulóveremre sokkal büszkébb vagyok mint a HeavyTools-osra, ami egy hónap alatt már szinte más mintával villogott :S (pedig ennek semmi köze az égadta világon semmihez:D)

freddyD 2008.10.05. 23:17:12

Az eddigi összes Bizkit lemez valamiben más volt az előzőnél, szóval nem kell aggódni :)
süti beállítások módosítása