HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Nem kedves Lethal csiripek

freddyD 2012.05.28. 18:37

Igazából pénzéhséggel és azzal vádolja Fredet, hogy diktatúrát tart fenn a bandában. Az utóbbi hetek csendje után a fellépések után újra előtört belőle a düh és elkeseredettség

Sanyinkkal jól tud dumálni :P

@FxSanyi the only one breaking the "family" and "fans" up is fred durst. Everyone else has no voice and follows his lead!!

 

"@FxSanyi maybe I will just gk and do after parties. At least you'll hear music yog haven't heard 3 years in a row. Dj lethal djing !!!"

 

@djlethal do the other guys love $ so much they can't ever confront fred?
@woo4u_89 all abt the Benjamin's babe!! #truth

 

@djlethal i expected it to be that way after wes returned after commercially failing with BLB. sad, more power to you though. your real.
@woo4u_89 I mean. 13 shows a year?!?!? Wtf. Makes you think one man is more comfortable taking more $ while the rest of the band struggles

 


DJ Lethal@djlethal
@theboilergroup there's no coming back. This will be the real final straw. But to me the final straw was the last few concerts.

 

Már az első zeneportál is felfigyelt a méltatlan történetre...

Címkék: dj lethal

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr894551242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loverman 2012.05.28. 19:23:20

Nagy hiba nyilvánosan teregetni. Twitterre már vadászik a media. Ha igaza van, ha nem, ezt nem így kéne csinálni, mint egy sértődött ovodás. Így tényleg esélytelen lesz a folytatás és csak egyre nagyobb szarság lesz az egészből :(

TBoy15 2012.05.28. 20:16:01

gyerekek... ezeket a sorokat olvasva már sajnos nem fogom tudni élvezettel hallgatni az LB számokat, mert annyira mélyre ment a banda a szememben :/ 2000 óta hallgatom őket folyamatosan de amit Fred csinál az utóbbi pár évben az borzasztó. mintha 14 éves tinilányokból állna ez a banda komolyan mondom. nagyon csalódott vagyok

Hotride 2012.05.29. 06:56:53

Először én is tragikusan fogtam fel de jobban belegondolva már 15 éves zenekar és ugyan azok a tagok jelenleg is. Jó volt szünet meg Wes féle kiszállás stb..de ez rittka és csomó zenekarnak a fele ilyenkorra már lecserélödött.

Szóval gáz meg minden de benne van a pakliban és biztos vagyok benne, hogy őket is szarul érinti egytől egyig. Nagyon remélem, hogy kibékülnek idővel, de ha nem tovább kell lépni és tolni tovább a szekeret nincs mese.

John-al miért tudták simán tisztázni a dolgokat? Én birom Lethalt és rohadt nehéz lesz őt helyettesíteni, de átesett a ló túloldalára most.

FxS 2012.05.29. 06:57:13

Csak bombaztam a hulye kerdeseimmel es szerencses vagyok mert a kezdetektol 'baratom' facebook-on igy biztos megismerte a nevem.

Nem tudok senkit hibaztatni, megis, most utalom oket mint embereket. Nem igy kellett volna. Egyszerre szomoru es bosszanto, hogy pont o az akivel ezek tortentek, mert o volt az aki a legnyiltabb es legkozvetlenebb volt.

lars 2012.05.29. 06:57:15

Mert mit csinált?Miért ő a hibás mindenért?Tudsz valamit?

gosford 2012.05.29. 11:32:12

@FxS: igen, bár tegnap se írtam neki nagy dolgot, de jól esett, hogy válaszolt.
engem még mindig a többiek reakciója sokkolt, mert lehet hogy ők privátban máshogy rendezték, de a közönség felé az a kommunikáció zajlott, hogy nem tűrök ellentmondást, nem akarok súrlódást, nem jössz a turnéra velünk és ezekután sem igazán érdekelsz. :/
lee viszont kiállt a maga igazáért és kommunikált, mondjuk számomra nem igazán szimpatikus módon. a távozás egy dolog... a módja és a reakció a többiektől meg megint egy másik, igazából az utóbbi bosszant. ez van. :)

FxS 2012.05.29. 11:32:12

@lars: Nem probaltam kiemelni senkit, pont az lett volna a mondanivalom lenyege hogy mind egyforman hibasak, mert hagytak elfajulni a dolgokat. Lethalra azert haragszom mert o volt az elsodleges kapcsolat az egyuttessel. Nem interjukra es facebook statusokra gondolok. O volt az aki mikor a Bizkit nem volt sehol is nyilatkozott roluk es tartotta a rajongokban a lelket, es o volt az aki koncertek elott/utan egy kepre vagy beszelgetesre mindig kaphato volt. Nagyobb veszteseg, mint sokan gondoljak/felfogjak.

lars 2012.05.29. 16:30:53

@FxS: Kicsit megkésett a kommentem,ez a második hozzászólásnak szól.

TBoy15 2012.05.29. 17:13:41

hoznának egy feka dj-t a cash moneyból.... mondjuk egy DJ Premierenek tudnék örülni :D
süti beállítások módosítása