HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Egy hónap

freddyD 2009.06.02. 02:39

Hogy rohan az idő. Mikor beállítottam ezt a visszaszámlálást, jól emlékszem, amikor még 100 volt, aztán tessék. Egy hónap most már.

Eddig még nem volt fesztiválos fellépésük, úgyhogy még nem tudjuk pontosan, milyen (esetleg karcsúsított) programot várhatunk, de Rock Am Ringen úgyis kiderül.

 

Úgyhogy csak várjunk türelmesen és figyeljétek ezt itt ->

 

Címkék: volt fesztivál

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr111157862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BizKoRn 2009.06.02. 16:12:25

tuti karcsusitott leszz sajna!és a hangzás sem leszz olyan joó mint bármelyik arénásban!de nagy élmény leszz igy is!föleg aki elöször látja öket!már meg van a jegyem egész7re és a szállásom!zsir

Download fesztivál egyik legnagyobb metálfesztivál Európában. Már korábban is volt azért némi internetes közvetítés róla, de most azt jelentették be, hogy idén már a nagyszínpad koncertjeinek nagy részét élőben lehet majd követni a honlapon. Június 12. és 14. között olyanok lépnek fel itt, mint a Faith No More, Slipknot, Korn, Marilyn Manson, Limp Bizkit
süti beállítások módosítása