HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Ready 2 Go lenne az első klip

freddyD 2012.10.27. 07:33

Na jó, legalábbis ők így akarták, csak valaki jól elszúrt valamit, hogy kinn felejtette a Lightz videót publikusan :D Fred nem fogja értékelni ezt, az tuti. :D

Mindenesetre előkerült valami hülye barom videója, aki ismét egy jó példa arra, hogy ez a betegség még nincs legyőzve.

A videóban Fred nyilatkozik, hogy elvileg a Lightz lett volna az első klip, de a Cash Money vezetőség a R2G-t akarja, úgyhogy már megint forgatnak egy új klipet.

Fred időközben ki is twittelt két képet a forgatásról, úgy látszik megint a csöcsös formulát akarják alkalmazni.

freddyD: r2g1freddyD: r2g2

Címkék: interjú hír

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr744872568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loverman 2012.10.27. 09:58:24

Inkább legyen csöcsös limpbizkites, mint ez a linkinpark vonal..Az a baj, hogy eléggé megvannak már lőve. Ha bizkites gold cobras akkor eladhatatlan, ha populárisabb szar akkor meg a rajongók húzzák a szájukat.

De ez a szám még rádióba is gyenge, szóval jó hogy félretették :D De szomorú vagyok, hogy ezt erőltetik, remélem csak egy szám erejéig.

TBoy15 2012.10.27. 13:19:27

LOOOOOOL ez az útmutató hattttalmas :DD
süti beállítások módosítása