HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Limp Bizkit - Lightz / City of Angels

freddyD 2012.10.27. 07:08

Nézzétek meg amíg lehet, ahogy elnézem sorra blokkolja országunkat a kedves kiadó

Véleményem: Valljuk be, ennek sok köze nincs a Limp Bizkithez. Inkább tűnik valami Linkin Park számnak és a klipben is hanyagolhatták volna azt a két fekete ritmikus gimnasztika fickót, meg a latex gázálarcos nőket (lefogadom Wes ötlete volt)...

De rohadjak meg, nekem valahogy tetszik :)

Alternatív feltöltés

Címkék: hír klip

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr364872561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2012.10.27. 07:20:28

Haha, mint kiderült, a videó már egy hónapja fenn volt és Marcelo talált rá tök véletlenül Vimeo-n. Valaki ott biztosan elszúrt valamit és nem rakta privátba vagy valami. Ezért takarítják el utólag minden felvételt. De már rakom is fel indára

bizkitman 2012.10.27. 09:50:23

Nemrossz, csak tényleg így Limp Bizkit mint előadót fura látni a címsorban :)

gosford 2012.10.27. 10:06:22

@freddyD: haha, gyanús is volt már a videó címe is nade most jöjjön egy személyes vélemény, mert zenei ízlésről felesleges vitázni. bocs ha hosszú lesz.

amikor Wes otthagyta őket a csoki után, már eltemettem az egész bandát, aztán jött a RMV Mike-kal és még most is azt mondom, hogy az egy olyan album volt, ahol úgy tudtak elmenni egy lágyabb vonal felé, hogy nem tűntek el a zenészek a háttérben és a legtöbb szám dallamos, hallgatható, stb. volt. nem is lehet mindig mérgesnek lenni a világra, mint ami a 3dby idejében volt.
ez a szám viszont számomra értelmezhetetlen. pontosabban csak úgy tudom elfogadni hogy a YMCM nézőpontjából nézem, viszont lil wayne és társai zenei produkcióitól bevérzik a fülem. elfogadom, ha másnak nem, nyilván. de.

lehet vitázni arról mért szakítottak a régi kiadóval (a napnál is világosabb miért, azért tegyük hozzá), viszont a YMCMnál lévő "önállóság" baromira nem fog kiterjedni TUTP szintű dalokig. elég csak a zenei alapot nézni, egyszerűen besírtam attól a látványtól, hogy Sam egy samplert... nyomogat... fogdos... nemtudom mit csinál; John pedig kalimpál egy műdob ütemre. nem is érdekelne ez addig a pillanatig amíg nem tudnám, hogy két kurvajó zenészt dobtak ki így az ablakon. (most akkor hadne említsem már, hogy őket "mellőzve" is tudtak jó és igazi hip-hopot letenni az asztalra, lásd n2gether now. Primo érdemeit pedig pláne nem vitatom el, ő az az öreg róka aki még mindig igazi hiphápot dob a közösbe ;D)

azt is tudom, hogy az amerikai piacon (bárki bármit mond) az ilyen _popzene_ a menő és nem véletlenül készült el úgy ez a szám és klip ahogy.

szóval, csalódott vagyok, vagy csak túl európai ;D mindenesetre ha ilyen irányba mennek el, nem tudom milyen koncerteket fognak nyomni, mert nem lehet örökké a csokiból és a SO-ből élni. meg még sokminden jár a fejemben de inkább befogom, ígérem ha újjászületek amcsi producer vagy manager leszek, hogy legyen is valami kézzelfogható dolog a dumálásom mögött. ;D

freddyD 2012.10.27. 10:15:18

@gosford: Sokmindenben igazat adok. Engem még az borít ki, hogy autotune az egész. Egy lemezzel korábban még gyakorlatilag gúnyt űztek ebből, erre tessék.

Az autotune amerikai őrólet és hihetetlen, hogy még mindig alkalmazzák, mert ezek szerint van rá igény.

Egy biztos, Cher annak bevezetéséért tutira pokolban rohad majd. Alkatrészestül

gosford 2012.10.27. 10:21:54

@freddyD: dujúúúBILÍÍÍÍÍVINLÁÁÁJFáftöörlááááv.... tüdüüüü... ;D

matheus666 2012.10.27. 10:47:31

Ha elszállna valamelyik link, itt az én feltöltésem is www.youtube.com/watch?v=SjV_sNV44K4&feature=plcp

Egyébként nagyon meglepett ez az új stílus, eleinte fanyalogtam, most mégis tetszik! De azért remélem ez az album lazább számai közé tartozik és lesz zúzás is..

freddyD 2012.10.27. 10:53:54

@matheus666: Már le is szedték a feltöltésed :D
A második fenti klipet az indavideóra töltöttem, onnan tuti nem kerül le

TBoy15 2012.10.27. 13:25:18

hááát... én is nagyot néztem a Sam-es "taperolással".. és nekem is rögtön az jutott a fülembe h "jaaj ne ez új linkin parkos hangzás".. nem szar szám egyáltalán, csak nem bizkites. nem vagyok kiborulva mert én vhogy érzem h nem ilyen lesz az egész lemez, tuti lesznek hallgatható számok még. ez csak egy kicsit lazább érzelmi világú lett.

bix88 2012.10.27. 19:31:18

Ha kellene valakinek, én letöltöttem a Mozilla Firefox DownloadHelper pluginjával.

gorre126 2012.10.27. 21:32:00

Wes öltönye kegyetlen jól néz ki.

A zene meg furcsamód bejön, bár az autotunet tényleg hanyagolhatnák, főleg a "kifigurázós" szám után (amiből mellesleg sokkal többet ki lehetett volna hozni). A videó meg olyan, mint egy nagyon durván felhígított Boiler. Azért tetszik. :D

lars 2012.10.27. 22:17:33

Jobban idegesít minket a zeneipar mostani állása,mint egymás feje...ezért alakult újjá a limp bizkit. Na most akkor ez hogy is van?

stonedbear 2012.10.28. 17:23:47

ez nagggyon jó! először végig se akartam nézni de a lightz bekiabálás meg a gitárszóló helyrebillentette :)

ASDaniel 2012.10.29. 10:11:34

nem illik a gyengéd alaphoz a vad, erőteljes reppelés... nem ez fred játszótere, hanem a kemény riffek...
a refrén meg egyenesen gagyi lett... és unalmas... elég aggasztó ez a szám. remélem nem gondolják, h ebbe az irányba kéne vinni a zenekart.

stonedbear 2012.10.29. 16:39:01

Egyébként, ebben a dalban nincs autotune. hallgassátok meg fülessel, lehet hogy kicsit itt-ott kivan húzva az ének, de szerintem nincs ilyen direkt autotune mint a kánya westnél meg ezeknek. frednek van egy ilyen nyávogós hangja amikor énekel, a refrénben pedig több szólamban énekel néhány sort. Ami viszont nekem nem jön be - és egyébként a gold cobra felénél is ez a gyanúm - bogy nem élő a dob. Sokkal ütősebb penne, John régen olyan témákkal baszott oda hogy letépte a fejem. A gold cobra-n is lehet hallani melyik dalban élők a groove-ok és melyikben nem.
süti beállítások módosítása