HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Fred az új lemeztársaságról, új dalról

freddyD 2012.03.08. 18:35

A Billboardnak nyilatkozott

Összefoglalva:

  • A dal nagyjából már kész, de még kell rajta kicsit csiszolni (magyarul keverni).
  • Készülni fog a Ready to Go-hoz egy videó is hamarosan
  • Ingyenesen hozzáférhető dal lesz
  • Lesz Tut part 2 is, EP formában
  • Ki fogja használni, hogy a Cash Money Recordnál sok más művész is van
  •  

Címkék: fred

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr534298242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chris.Dywant 2012.03.09. 13:04:53

már türelmetlenül várom:DDD
a TutPart2 kettőre igazán kíváncsi, már csak hangzás ügyileg is:D

Loverman 2012.03.09. 13:50:00

Ha olyan lesz, mint a Tutp1 akkor nem várom, leggyengébb produkciójuk volt, nem nekik való ez a style. Egy gyötrelem az a lemez, szerencsére csak EP. Beszélt valami új nagylemezről is az már jobban izgat :D

FxS 2012.03.09. 15:16:42

@Loverman: A TUTp2 az egyik legmelyebb es legsotetebb "albumuk". En imadom es nagyon orulok, hogy mind a ket iranyt meg akarjak tartani a jovoben. Kell a partisabb, de a kemeny oldal is. Mar csak azt szeretnem, hogy ezen a 'Rib' is helyet kapjon es hogy jojjon a Poop. :D

Hotride 2012.03.09. 16:05:39

Szerintem is egy fájdalom az az EP. Én már leis töröltem, véletlen se hajlam :D Akárki akármit mond ez nem bizkit szint amit azon össze siránkoznak. Fred végig eltorzított hangja meg aztán a végső döfés volt. Hallgathatatlan. EP mellék projektnek elmegy tlán de ááhhhhh.

freddyD 2012.03.09. 16:18:15

Le vagyok kicsit döbbenve.

Nekem a Tutp1 konkrétan az egyik kedvenc albumom tőlük. A "The Truth" meg talán a legjobb daluk

Limpeti 2012.03.09. 16:54:32

Szerintem is egy nagyon rossz lemez. Elcseszett egy szar időszak volt az, tükröződik is a lemezen. De jobb nem is emlékezni rá. Az nem bizkit volt, egy félresiklott szarság. Ja igen és plus Fred eltorzított hangja amit én se tudok 3 percnél tovább hallgatni.

gorre126 2012.03.09. 16:56:05

A The Truth az egyetlen értékelhető szám arról a lemezről...

Loverman 2012.03.09. 17:17:37

@Limpeti: +1

Ahogy eldobják teljesen az alap "bizkit stylust" onnantól kezdve halott lesz a zenekar. Ebbe a kórszakba is nagyon közel voltak ehhez. Lehet megújulni, határokat feszegetni(pl GC) de ha alap bizkit nincs meg akkor..linkinpark sors jön.

Chris.Dywant 2012.03.10. 10:20:52

nem tudom mi a problémátok a Truth Part 1-el...
nem az alap LB hangzás szó mi szó... de a keményebb zúzósabb riffek(The Story), és a keményebb, heavys dob témák jól passzolnak a banda összképéhez..
a kegyetlen sok visszhang, és ezek a sötétebb témák meg
elég elvonttá teszi az egészet pl. The Priest, The Propaganda, The Truth van egy kicsit "Three Dollar Bill Y'all" beütése az elvontság tekintetében:D
nem lenne belőle rossz egy második kiadás, de persze csak ezekkel az elemekkel együt:D

gorre126 2012.03.10. 16:57:58

Ja tényleg még a The Story ami jó onnan.

Amúgy a honlappal is igazán kezdhetnének már valamit.

ju offa 2012.03.12. 12:12:57

a TUT1 az végig zseniáli, és őszinte numetla, örülök mikor írják hogy fúj, meg nemteccik, nagyon helyes, kopjanak csak ki ez ilyen, "le is töröltem" arcok.

Loverman 2012.03.12. 20:19:39

Akinek a kedvenc bizkit albuma a Tutp1 annak csak gratulálni tudok. Egyik olyan album amibe messze a legkevesebb Bizkitre jellemző elem van. Akkor az nem Bizkites hanem RATM, Deftones, sötét KoRn keverék fájdalomra bukik. Ráadásul ezekkel messze nem veszi fel a versenyt..életbe nem fogom ezt megérteni, de nem is akarom. Fuck you up!

FxS 2012.03.13. 09:42:58

@Loverman: fajdalomra bukik? hat... nem tudom. En szeretem/szerettem latni, hogy mely es ertelmes tud lenni Fred. Nem Bizkites? Hallottad mar az elso albumukat? Ertem en, hogy nehez korszakuk volt, de attol meg egy remek probalkozas. Komoly probalkozas, nem party-s, de nem hiszem hogy csak a "fuck you up" jellemzo rajuk.

Engem is meglep ez a nagy TUT ellenesseg. Reszben magyarazza, hogy GC-rol miert kedvelik kevesebben a Get a Lifeot es a Bring It Backet. Csak a Rollin' kell a rajongoknak, nem csak a tomegeknek. Igy mondjuk vegkepp nem ertem a Ready To Go ellenesseget. Zavarban vagyok. Annyit tudok csak ismetelgetni, hogy en imadom. Egyik kedvencem lenne ha nem csak egy EP lenne. The Channel dalszovege illene ide.

Loverman 2012.03.13. 17:20:53

@FxS: Én a régi Bizkitet imádom, Get A Life, Bring it back-et is. Érződik, hogy vérbeli Bizkit és átjön a feeling is, nagyokat bulizunk rá :) A Tutp1-nél nem jön át, nem érint meg. Semmi Hip-hop, Party, Fuck és basszunk szét mindent :) Azért mégis csak erről szól a Bizkit. Else tudom mondani, mennyit buliztunk/bulizunk mi ezekre, de ha berakom a Tutp1-et meghal a buli :)

Az igaz, hogy nem csak ebből áll, mert vannak lassabb és mélyebb számaik is amiket imádok (pl Re-arranged, It'll be ok, no-sex stb), de ezek néhány szám albumonként és olyan feelingjük van ami teljesen beleillik ebbe a világba és remekűl kiegészítik az albumot.

Szar minden, utálunk mindent, vágjuk fel az ereinket stílusu zenére vágyok akkor hallgatok mást, nem az ő területük ez. Ha ez lenne a fő vonal soha nem futott volna be és a koncertek is unalomba fulladnának. Nem véletlenűl nem játszák élőbe.

Persze mellék projectnek elmegy EP formába, ha van bennük ilyen fajta dolog éljék igy ki, ne a nagylemezt basszák el. De hogy kedvenc Bizkit lemez..nonszensz.

Ready To Go-ra meg Lil Wayne miatt fújól a nép.

Úgy se tudjuk egymást meggyőzni, zárjuk is le szerintem, de jót vitáztunk legalább :D

FxS 2012.03.13. 17:50:20

@Loverman: En nem zarnam le ilyen hamar a "vitankat". Nem tudom hany eves vagy, de komolynak lenni nem egyenlo az emosaggal. Nem "ciki". Ha ervagos LB albumot akarsz hallani akkor rakd be az RMV-t. Dalszoveget olvasd tobb figyelemmel.

En azt mondom, hogy az LB igenis TUT-os es a TUT LB-s. Valoban Faith-el futottak be, de ne feledkezzunk meg elotte egy egesz albumnyi "nem partys" zenerol. Mindket oldalukat imadom, de letagadni, hogy a gyoker a Pollution/ Counterfeit hangzas, nem lehet. Johetett kesobb Nookie es Csokis album, ez a vonal megmaradt es a TUTban allt ossze. Energia pedig semmikepp nem hianyzik az albumrol, vagy akar a mar altalam emlitett Rib-bol. Miert tennek hatterbe azt amirol valojaban szolnak? A GC is a ket jegyuk kevereke. En nem csak bulikon haverokkal szeretem hallgatni a Bizkitet, hanem egyedul, elmelkedve is.

Hajnal Pappa 2012.03.13. 22:34:02

@FxS: nincs baj a Bring It Back-el, nincs baj a Get a Life-al, de szerintem is egy pocsék album volt az első TUT
süti beállítások módosítása