HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Mit gondol Max Cavalera (Soulfly) a régi Fred vendégszereplésről?

freddyD 2010.07.30. 19:25

Szerintem sokan meglepődtek régebben, hogy hogy kerülhetett Fred egy Soulfly albumra. Egy Cavalera interjú keretében rákérdeztek erre a dalra és következőket mondta:

 

The first Soulfly album featured Fred Durst as a guest artist on the track Bleed – which Cavalera now says is something he'd never repeat.

He explains: "Durst turned out to be a jackass, but at the time he was cool. I didn't know the band – I just had a spot for the song and our producer said some guy could do rapping on top of it.

"I didn't know who Limp Bizkit were, then a year later they were the biggest band on the planet and he'd turned into a jackass.

"I was like, 'Oh, I've got this guy on my album now.' If it was today I probably wouldn't be using him."

 

Címkék: vendégszereplés

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr492187751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gutty 2010.07.30. 21:27:04

Jackass....hmmm Mien értelemben vált azzá? - nemértem hogy érti ezt...

Durst Papi 2010.07.30. 21:38:35

@Gutty: úgy érti hogy amióta elérte fredet a hírnév azóta seggfej lett :D de ezt sok zenésztársa is elmondta előtte :D

sajnálom hogy ígyvélekedik mr. cavalera, bár már nemis passzolna oda fred bácsi rappje, az első 3 soulfly album, számomra a világot jelenti, azóta egyre durvádd technikátlanabb irányba fordultak

Gutty 2010.07.30. 22:05:23

@Durst Papi:(köszönetem) oh... nembaj az... A zenéjük jó ez a lényeg :D

gosford 2010.07.31. 08:19:23

jó. anno dolgoztak együtt egy dalon, jó lett, pont. ezeket a "mi volt akkor és ezt megtennéd-e most?" bulvártöltelékes izéket nem értem, na mindegy.
lehet dobálózni a seggfejséggel, de azért simán lejön az interjúból, hogy az üzlet volt az első akkoris, azt se tudták ki ő, honnan jött és hol zenél. ;D innentől kezdve meg tök mindegy, hogy Fred seggfejjé, kecskévé, vagy ufóvá változott azóta. ha a zséről van szó, bárki kollaborálna vele ;DD

BizKoRn 2010.07.31. 12:54:13

1ik nagy kedvencem ez a dal ugy h nem érdekel h neki tetszik e mivé vált azota Fred apo:)
süti beállítások módosítása