HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Kis infó az új albumról

freddyD 2009.06.21. 17:14

The style is not going to disappoint any true, hardcore Limp Bizkit fans," Durst says. "But it also isn't going to alienate anyone that else who is going to discover Limp Bizkit for the first time. It's kinda going to change the game a little bit, but still stay Limp Bizkit — if that makes any sense."

A stílusa nem fog csalódást kelteni az igazi Bizkit rajongóknak, de azokat sem fogja elidegeníteni, akik most fogják felfedezni zenénket. Megkavarjuk a fazetkat, de még Limp Bizkit marad. Ha ez nem volna elég értelmetlen.

Címkék: spekuláció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr961199076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása