HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Hogy szarnál sünt Youtube

freddyD 2009.06.14. 15:12

Drágalátos Youtube leszedte az összes Rock Am Ringes videómat, hála Viacom-os rinyálásnak. Spontán keresés után sok más videót is kivontak a forgalomból, attól függetlenül még vannak fenn bőségesen videók fellépésükről. Úgyhogy ezúton is kurva anyját ennek a bagázsnak... Mintha ez nem volna promó nekik.

UI: Download is kifogásolt, úgyhogy azokat is töröltem... Komolyan, miért fáj ez nekik? A Stream is ingyenes volt, mit kell belekötni?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr201184320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gosford 2009.06.14. 18:45:01

az enyémek még fentvannak, egyébként dailymotionre is fellöktem onnan tuti nem szedik le.
süti beállítások módosítása