HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Cikk várható a hamis talpnyalóktól

freddyD 2009.04.23. 22:50

Fred Twitter üzenete szerint, a brit Kerrang magazin munkatársai 3 napon keresztül velük lógnak, aztán egy cikk keretében beszámolnak a látottakról. Emellett interjúkat adott.

Just did lots of interviews for Russia and eastern Europe. Kerrang magazine reporters flew in for a 3 day hang with LB starting today. Werd

Imádom az ilyet, amikor egy magazin éveken át gúnyol, kinevet, szart beszél valakiről, azt amint láthatóan beindul valami, egyből nyaliznak ezerrel és lihegnek valami infoért.

Bizkitet sem értem, miért fogadnak egy ilyen magazint, akiket utóbbi lemezükön még leszóltak. Pénz beszél

Címkék: spekuláció

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr431082961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eq (törölt) 2009.04.24. 00:11:56

Pénz beszél? Csak az beszél - különösen a Limp Bizkit-nél! Ha jobban meggondolom ez mindig is így volt, de ennek ellenére azért tudtak remek dolgok születni abban a bandában. Ez az egész herce-hurca is csak arról szól. Jönnek a volt kommunista országokat megcsapolni, ha kell elmennek Köldökpusztára is némi aprópénzért. Faszt érdekli ezeket a jelenlegi zene állapota! Eljönnek és kibasszák a fülünket a 10 évvel ezelőtti nótákkal, ami ok, fasza meg minden, de azért anno 15 évesen máshogyan hatott rám. Ha egy kicsit is a zenéről szólna, akkor csinálnának vmi újat, amiből megállapítható lenne, hogy hol tartanak emberileg-zeneileg, de nem baj, majd inkább meglesem, hogy hogyan ugrál megint a Break Stuff-ra 40 évesen. Láttam már 3x, nem biztos, hogy leszz 4. is. Páran jöhetnének azzal, hogy jobb mint a semmi, de ezzel nehezen tudom magamat vigasztalni. A picsába is, már csak 69 nap és még mindig nem vonz... Miért? Legalább nem újulnak.

freddyD 2009.04.24. 08:34:55

@eq: Nyugalom, azért ennyire nem kell vészesen nézni a helyzetet.
Jön majd az új album is turné után, kicsit várni kell.

Egyébként annyira nem is hiszem, hogy olyan nagyon szükségük volna még pénzre

eq (törölt) 2009.04.24. 09:53:24

Remélem én is, csak tudod az ilyen válaszok is Wes-től, hogy "mostmár szeretem az összes albumot..." - inkább ne válaszolt volna. Abból 1-et nem is ő írt és fogja játszani? Nekem ez egy kicsit furcsa, de azt se tudom elképzelni, hogy ne legyek rajtuk ott.

mealanight 2009.04.24. 10:44:52

oooo ha csak a Bizkitnél lenne így:D Én pont az ilyen dolgok mniatt ábrándultam ki régi kedvenceimből(nem a bizkitre gondolok). Egyébként is sztem most egykis pénzkereső körút jott tesz nekik az elkövetkezendő munkálatokhoz. Az hogy anyagilag hogy állnak azt senki nem tudhatja, sok pénzt is ellehet verni kis idő alatt. Wes-nek meg a blb nem jött be annyira hogy visszautasítsa ezt a lehetőséget, merta bizkit 10szer nagyobb név mint a blb 10szer több pénz is. És akkor már 10szer jobban is szereti az lb zenéjét:D.Emberileg lehet valamejiköjük kicsit zakkantabb, de a minőségen nem ront. A pénzünket elbaszhatják, de az élményt amit adnak mindeig bennünk marad (szal igy is ugy is mi járunk jobban).

Goff97 · http://ndmusic.blog.hu 2009.04.24. 14:57:31

nahát... pedig én tökre bírom a Kerrang!-ot...

nookie95 2009.04.24. 16:05:13

ha ez igaz hogy télleg fikázták a bizkitet egy csomó ideig, most meg a seggüket nyajják, akkor a ez ritka szánalmas a kerrang részéröl

BizKoRn 2009.04.24. 17:54:45

elveket kerestek?ebben a világban?te jo ég:)
örülök h még vannak álmodozok

The Glue · http://the-glue.blog.hu/ 2009.04.26. 00:06:27

@BizKoRn: Mindig is lesznek,csak hát felemás eredménnyel gazdagodnak majd
süti beállítások módosítása