HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Jön a "Poop" DVD is?

freddyD 2009.02.12. 22:39

freddyD: poop

Tényleg megtörténne ez is?

10 éve ígérik már a Poop dvd-t (Bizony, már a Significant Other füzetében is bele volt írva!). Aki esetleg nem tudná, a Poop (azaz kaki!) dvd tartalmazná a banda históriáját. Azaz egyfajta dokumentumfilm.

Mikor megjelent a Results May Vary album, ahhoz lehetett kapni limitált számban egy fél órás ízelítőt a Poop-ból. (Mellékesen, persze a dvd-s verziót vettem meg, egyben a mai napig az a legdrágább zene cd, amit valaha vásároltam... 5600 forint volt... Emlékszem is, hogy mennyit anyáztam, hogy vagy 2 hét késéssel jelent csak meg itthon, már tiszta ideg voltam, azt ahol meg megjelent, csak a sima volt... Addig jártam a boltokat, amíg nem találtam a dvd-s változatból... Bizkit ide vagy oda, 5600 forint marha sok pénz, kicsit durva is volt, ennyit elkérni, de kifizettem. Más bandánál már nem tettem volna...)

Maga a dokumentáció tele volt poénos házi felvételekkel, koncertjelenetekkel és amit a mai napig nem értek, cenzúrált cicikkel... Kicsit morbid. 18 éven felettiek vehették csak meg azt a verziót, akkor meg minek takartak? De ha meg nem akartak pólós-felhúzós jeleneteket mutatni, minek vágták bele? Na mindegy. Kicsit röhejes volt.

Szóval remélem tényleg lesz belőle valami, ennyi év alatt marha sokmindent fölvehettek, biztos elég lenne vagy 3 dvd-nyi anyagra...

Címkék: spekuláció

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr83940064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

squirrelbizkit 2009.02.12. 22:55:22

nem ide tartozik, de most hirtelen annyi hír van hogy nem győzöm kapkodni a fejem(erre várunk már pár éve), szóval wes is írt a twitterre és nem tetszik a hozzáállása, de legalább ő is megszólal bizkit színekben.

freddyD 2009.02.12. 23:06:55

@squirrelbizkit:
Konkrétan
"Currently in Towson, MD getting ready to play a show with my band Black Light Burns. Looking forward to doing some Limp Bizkit shows soon."

Igen, ez a "my" band, kicsit furán jön így ki. És a "some" sem bizalomgerjesztő :P

squirrelbizkit 2009.02.12. 23:17:46

igen... pont ezzel a két szóval van nekem is "bajom", de amúgy meg kb égi boldogság érzése uralkodik rajtam a mai napon.. a Volton nagy zúzás lesz! :D

freddyD 2009.02.12. 23:28:16

Le köpőcsövezzük West ;)

Hentes21 2009.02.13. 00:02:56

Ha Wes haragszik, az csak jó a zenének. Black Light Burns első albuma zseniális volt, mert tele volt indulattal, a másodikra kifogyott a kakaó és ezért BigDumpFaces állatkodás lett.

Amúgy meg tartania kell magát, emert az igazi BLB fanok nem szeretik annyira a bizkitet. Ill. manson akivel újonnan nagy haver is régebben nagyon szídta a bizkitet, szóval kicsit két szék közé ül most mindenképp, de majd a tour végére megnyugszik.

gosford 2009.02.13. 10:37:17

@Hentes21: én spec ős bizkites vagyok, de teljesen beleszerettem a BLB-be, az első album zseniális! kár,hogy nem kaptak annyi figyelmet, amennyit megérdemeltek volna.

BizKoRn 2009.02.13. 12:31:14

nem vészmadárkodom de SZERINTEM lehet h ez az öszzeállás csak az amiröl Wes régen beszélt 1 világkörüli turné és kész vége részéröl ennyi!
az album már kész volt az ö részéröl felgitározta igy már csak a turné marad hátra és kiszáll örökre!
ne legyen igazam!
ja és ezekszerint Aaron L nem beszélt hülyeséget mikor azt irta h ö látta Wes-t a Bizkitben zenélni csak ugye akkoriban még nem volt hivatalos.

gosford 2009.02.13. 12:37:05

@BizKoRn: hm. én már azért imádkozom, hogy a Voltig kitartsanak és ne legyen megint "bedurcázunkegymásradurván" :D
süti beállítások módosítása