HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

A nagy "Budapesti koncert" összefoglaló

freddyD 2008.12.04. 10:09

2004.március 23. Elfelejteni ezt a dátumot nem nagyon fogom... Túlzás nélkül állíthatom, hogy életem egyik legjobb napja volt. Egyben ez volt életem első igazi nagy koncertje, ahol voltam, szóval még pluszban ezért is olyan nagy emlék.

Sajnos sok negatív jelző kíséri ezt a zeneünnepet. Egyrészt a tömeg. Nos, marha elszomorító volt, hogy szerintem még félház sem volt... Ez általános magyar jelenség, jöhet Rammstein, Green Day, Marily Manson, teltház az kizárt... Erre lehet mondani, hogy drágák voltak a jegyek, de szerintem nem volt az. Persze én sem adok ki minden nap 9000 forintot, de lehetett kapni 7-8 ezerért is (igaz ülőhelyeket). Más koncerteknél 9000 a legolcsóbb jegy.

Maga a koncert: Nekünk felejthetetlen, de ha őszinték vagyunk, azért felvételekről láttunk már jobbakat is. Hozták a kötelezőt, mondjuk úgy. Nem is hibáztatom őket, ha látni a sok üres nézőteret, nehéz felpörögni... Az lett volna a legjobb, ha a színpadot beljebb tolják, a nézőket összetolják és máris jobb lett volna minden. Mert a szervezők azért gyaníthatták, hogy nem a koncert napján fog elfogyni a maradék 5000 jegy...

Szóval szerintem ezek után nem is szabad arról álmodozni, hogy mégegyszer idejönnek.

Ma és holnap a koncertről lesznek bejegyzések a blogon, nosztalgiázzunk kicsit. Találtam egy rövid felvételt a koncertről, ezt este fogjátok majd látni!

Sajnos egyéb felvételről egyáltalán nem tudok... Elvileg TV2 kinnt volt, de nem láttam semmilyen videót a koncertről... Képek vannak bőven, ezeket is ki fogom még linkelni.

És most ti jöttök, ti hogy gondoltok vissza arra a napra? Kinnt voltatok?

 

Címkék: budapesti koncert

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr22799412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nookie 2008.12.04. 13:51:00

jah emlékszek az volt a 9.ik szülinapom:D már tudtam h mi az a limp bizkit de akkor még nem értékeltem ennyire:S
de remélem eljönnek még felénk is:) ha eljönnek biztosan kinn leszek...
anyámmal már megdumáltam...:D

* mino 2008.12.04. 15:05:51

freddyD: hasonló a helyzet nálam is:) én is elmondhatom hogy életem egyik legjobb napja volt és nekem is az volt az első "nagy" koncertem, én 7900-ért vettem ülőjegyet de ahogy elkezdődött a koncert le engedtek a dühöngőbe és el is jutottam kb az 5. sorba. tényleg szomorú hogy kevesen voltak, de szerintem ebben az is benne volt hogy kedd este volt ugye a koncert, lehet sokan még dolgoztak, vagy másnap reggel kellett menniük korán és ezért nem mentek el. mindenesetre én nagyon élveztem és remélem mennek még MO-ra valamikor. remélem londonba kezdik majd az európai turnét (ha lesz olyan:D). ezt is sajnálom, hogy már több mint 3 éve itt vagyok és nem voltak még ugye..

Durst Papi 2008.12.04. 16:20:44

én 8900 ft-ért vettem állójegyet, és az első sorban álltam amire nemigazán számítottam mert kb 1 órával a kezdés előtt érkeztünk:-)és az előzenekar hogy tetszett a Space Munkyz? hogy túlüvöltötték szegény énekest hogy takarodjanak haza, nagyon égő volt :-)
mondjuk én háttal álltam amíg véget nem ért :-) fred ittis befuckyou zott a tömegbe, én rettenetően élveztem, bátyámnak elment a hangja mire végelett :-) pedig előtte még énekelni sem láttam soha

Hentes21 2008.12.04. 16:36:22

Coldplayre 10ezer volt a legolcsóbb jegy és teltház volt, így ez nem kifogás. Egyszerűen addigra már elmúlt a nagy bizkit láz. Ha 2001-ben jöttek volna tuti hogy dugig lett volna a bs.
Ennek ellenére tényleg nagy nap volt. Főleg a pillanat amikor ledobták a függönyt és ott álltak előttünk 10méterre..:)

freddyD 2008.12.04. 16:41:15

Jaja, a függöny volt talán a legemlékezetesebb rész. Basszus, ezt az idegtépést, hogy hallani ahogy eljátszák a re-entryt és nem látod őket, csak Sam fényeit :P

Én is első sorban voltam, remélem még megtalálom régi beszámolómat valahol.

Az, hogy kedd az mellékes szerintem.Aki rajongó, az tudja, hogy egyhamar nem lesznek újra itt (sőt, valószínüleg soha többé) és ez nem kifogás. Nekem is volt iskolám másnap, igaz nem mentem be :P

Ami még közrejátszhatott, hogy kevesen voltak, az a szar reklám... Alig lehetett valahol értesülni róla, én is mástól tudtam meg. Azért ez elég gáz

* mino 2008.12.04. 18:19:42

jaja ezt el is felejtettem én is haveromtól tudtam meg akivel mentem és ő nem is fan hanem csak hallgatta akkoriban:D

krakkói vonat 2008.12.04. 20:35:49

Iszonyatosan nagy buli volt! A függönyös megoldás nagyon jó volt. Hogy nem volt telt ház, szerintem is azért volt, mert már nem volt bizkit láz. De így legalább nem a divatrajongók voltak többségben. Ha jól emlékszem, akkor a viván ment a reklámja a koncertnek, Fred kezében vmilyen lángszóró volt. Tényleg, ez nincs meg vhol?

[Jake] 2008.12.26. 16:48:53

Hát az a helyzet h most jön az AC/DC és arra 26 óra alatt elfogyott az ÖSSZES jegy... Pedig 16000től kezdődtek...

The Glue · http://the-glue.blog.hu/ 2009.01.31. 20:26:04

Nos akkoriban nekünk akkor lett egyáltalán kábel tv-nk (internet 2007 óta van) tehát nem ismertem egyáltalán a bandát (Most még "csak" 15 éves vagyok)
Hát végül is 9000 ft ki lhetet adni sztem egy jegyért főleg egy ilyen bandánál , nos tehát ha ismertem volna őket akkor tutti ott lettem volna.Én bizok bene hogyha még lesz banda egyszer eljönnek pestre
süti beállítások módosítása