HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Hírek: Fred és Slash?

freddyD 2008.11.27. 16:02

freddyD: slash

Kicsit zavarban vagyok, mert ez több mint abszurd. Pedig a forrás nem egy zenehirekmindenkinek.blog.hu, hanem a Roadrunner Records honlapja.

According to Side2, former GUNS N' ROSES and current VELVET REVOLVER guitarist Slash is trying to get Robbie Williams, Fergie (BLACK EYED PEAS), Jack White (THE WHITE STRIPES) and Fred Durst (LIMP BIZKIT) to join him for his headlining appearance at next year's edition of the Quart festival, set to take place June 30 - July 4, 2009 in Kristiansand, Norway. Slash will perform a mixture of old and new material on the festival's opening day.

Azaz Slash turnéra hívja többek közt Fredet! Fred jó nagy barom volna, ha ezt nem fogadná el, de bevallom őszintén, nem tudom mi ez egyáltalán. Slash fanok hogy fognak fogadni egy Fergiet, Fredet? Mi a fene...? Várjuk ki a végét, nem nagyon tudom elképzelni ezt, lehet hogy bennem van a hiba ;)

Címkék: hír

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr32791582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nookie 2008.11.27. 16:25:42

hát remélem nem benned van a hiba és van valóság alapja:D és h fred elfogadja.
jah és remélem h erre felé is megfordulnak:D

BizKoRn 2008.11.27. 18:28:22

Slash a kedven gitárosom és ha öszze állna Freddd-el akárcsak1 dalra is az szenzáciosan zsir királyság lenne szerintem!
jo lenne ha öszze jönne!
"Slash fanok hogy fognak fogadni egy Fergiet, Fredet???"
hát én mint hivatalos fan kurva jol fogadnám az fix:)

Hentes21 2008.11.28. 11:51:56

Így van, jó móka lenne szerintem is.
süti beállítások módosítása