HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Hírek: Fred az MTV-n

freddyD 2008.11.10. 14:40

10 évig ment az amerikai MTV-n a "TRL" nevű műsor, ami abból állt, hogy a nézők szavazatai alapján kialakult egy top 10-es zeneklip lista. Már jó pár éve nem olyan nézett a műsor, mint korábban volt, de amióta youtube-on csak bepötyögöd a kívánt klip nevét, nincs is értelme az ilyen műsoroknak. Így beszüntetik a TRL-t. (Valamint zene az MTV-n? Ugyan már... Jöjjön inkább még több MTV Next, Dismissed meg egyéb borzalom)

Szóval most vasárnap lesz a legutolsó műsor és egy különleges show-t terveznek, ugyanis meghívják a legtöbbször meghívott zenészeket. Többek között ott lesz Fred is, úgyhogy reméljük, hogy mond valami új konkrétumot is.

(Más vendégek: Puff Daddy, Mariah Carey, Taylor Swift (akárki is legyen ez?), Hillary Duff, Ludacris, Nelly, Snoop Dogg, Good Charlotte és a Korn Jonathan Davis-e. Érdekes lesz ha John és Fred találkozik, Jonathan már régóta elég negatívan nyilatkozik Fredről...)

Amint lesz a fellépéséről valami videós anyag, itt megtaláljátok.

Címkék: hír

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr6761531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BizKoRn 2008.11.10. 16:34:46

JD talán azért nyilatkozik Fred-röl negativan mert semmi pozitiv nincs benne mostanság de már1jo ideje nem
sajna

* mino 2008.11.11. 00:01:36

helo emberek én is ittvagyok újra:)
én is remélem hogy végre már lesz valami konkrét hír vagy valami bizkitékről na meg kiváncsi vagyok ki a szerencsés gitáros:D

találtam tegnap egy bandát youtubeon akik limpbizkit stílust játszanak, a gitáros srácban egy 2. wes borland veszett el úgyhogy lazításképp szerintem csekkoljátok, érdemes: uk.youtube.com/watch?v=ic2uEY5q-s0

sheela567 2008.11.11. 20:29:57

Óóó... Nelly nem hiányozhat a vendégek közül....

Bizony az MTV nem a régi,de most legalább végig nézek rajta egy műsort, természetesen csak Fred miatt :)

BizKoRn 2008.11.11. 20:38:38

mino lecsekkoltam és valoban zsir
de ö nem leszz gityos most+mondom
sajna

* mino 2008.11.12. 23:32:19

ja hát sok a pontatlanság a felvételen de maga a gitártéma szerintem büntet, még ha egyszerű is
süti beállítások módosítása