HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Fostalicska-lista: Wes Borland

freddyD 2008.10.09. 13:20

freddyD: ahp

Az egyik LB-történelmes bejegyzésemben már megemlítettem, hogy Wes Borland sokszor nagyon csúnya eszközökkel promózta saját "Black Light Burns" projektjét. Nevezetesen, állandóan belerúgott korábbi bandájába, hogy ezzel meglegyenek a szalagcímek.

A Kerrang magazinnak például fellistázta a szerinte 5 legrosszabb Limp Bizkit dalt. Erre persze megvan a joga és nyílván tényleg van 5 legrosszabb daluk. De ezek? Én nem tudom. Én a Behind Blue Eyes-t nem tekinteném minden idők legrosszabb feldolgozásának és garantáltan nem nevezném a 2005-ös "The unquestionable Truth (part 1)" EP-jüket teljes mélypontnak. Én emlékszem olyan kijelentésekre is, hogy Wes büszke volt arra a lemezre. Hogy van ez?

"Rollin' - "Its like a kid's song. It was brought in by one person only without anyone else really getting to have a say. A hip-hop producer that they knew basically made it in the studio, and they came in one day and said 'You guys have to learn this song'. I was like 'Oh really? I have to learn it, huh? That's how it is??' It straight up blows."

Nookie - "The music was cool, but I didnt like the lyrics at all. The funny thing is that Nookie was actually the working title. When we were in the studio there was a porn magazine that had the word 'nookie' on the cover, so I was like, 'This song's called Nookie!', I never thought someone would actually run with it. I suppose it's all my fault."

Behind Blue Eyes - "This is probably the worst cover ever, and the video is awful. It's just really embarrasing, and it's so unbelievably self-indulgent. Someone must have really worked out hard to be able to take their shirt off and have Halle Berry make out with them."

Getcha Groove On - "I hate this one. We actually got sued over this piece of shit. There was some sort of sample used in it that someone didnt get full clearance for, so we ended up getting into some serious trouble for a little while. I really, really hate it."

The Story - "Again the lyrics were absolutley ridiculous. All the lyrics were terrible on that so-called record. You never heard anything off of that CD?? Good! Keep away from it. I dont think Limp Bizkit could ever sink any lower than that. Then again..."

Címkék: fostalicska lista

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr41696562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lpneo01 2008.10.09. 18:17:51

a behind blue eyes nem egy rossz dal csak semmi köze a limp bizkithez, még stílusban sem, látszik rajta hogy a 13 éves kislányoknak írták, hogy ők is megismerjék a limp bizkitet
(ez olyan mint a systemnél a lonely day)

freddyD 2008.10.09. 20:46:00

Tény, hogy rádiók imádták játszani a dalt (tiszta undorodtam is ettől anno...), de biztos nem 13 éveseknek készült.
Akartak egy feldolgozást (hogy mi lett volna a másik kiválasztott, arról még lesz bejegyzés) és Fred meghallotta ezt a dalt (ugyebár neki is kék szeme van) és mintha neki írták volna a dalt.

ripitash 2009.06.18. 18:48:26

Hopp, tetszett a fostalicska jelző a tag- ek között, és ez a cikk poénos. Nagyjából igazat adok Wes- nek. A jó szám köztük sztem a Nookie, de azt is meg kellett ismernem évek alatt nekem is. De most már a címe is helyén van, és ad valami valót a dalhoz >: )

A Behind Blue Eyes- t meg elég rosszul dolgozta fel a Bizkit, pocsék volt hallgatni mint érzelmes Bizkit a médiából. Az eleje még oké, de azzal a nyögős szexuálszemplerrel nagyon szétkenték :)
süti beállítások módosítása