HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Limp Bizkit - Collected CD

freddyD 2008.10.07. 13:55

freddyD: collected

Idén nem csak a Rock im Park DVD jelent meg, hanem egy "Limp Bizkit - Collected" CD is. Ez egyfajta Greatest Hitsnek is felfogható (az is van már...), csak annyiban különbözik, hogy nem effektíve a Bizkit adta ki (de az ő számaik vannak rajta, nem ilyen tribute-os szarság) illetve nem csak a nagy slágereik vannak rajta. Aki nem ismeri annyira a bandát, de szeretné megismerni őket, ezt akár lehetne is ajánlani neki. Főleg, hogy van is rajta egy dal a többnyire ismeretlen 2005-ös EP-jükről.

1. Pollution
2. Propaganda
3. Build a Bridge
4. Story
5. Rollin' (Air Raid Vehicle)
6. Livin' It Up
7. Show Me What You Got
8. Behind Blue Eyes
9. Getcha Groove On
10. Nobody Like You
11. Stuck
12. Re-Arranged ]
13. Counterfeit

Címkék: collected

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr43696478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása