HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Fred Tom Green-nél

freddyD 2008.10.04. 15:52

3 hónapja eléggé megdöbbentő spontanitással, de Fred Tom Green vendége volt az internetes műsorában (Tom Green-t nem nagyon kell szerintem bemutatni, ismerni őt MTV-ről, vagy pl a "Cool Túra" filmből). Ezt úgy kell elképzelni, hogy Fred beszélgetésre évekig nem volt kapható (filmes promóit kivéve) és aztán hoppsz. Ott volt egy interaktív élő műsorban.

freddyD: fred

Nem is akárhogyan, hanem egy elég durva jelmezben ment oda. Egy nagyon jópofa kiöregedett rocker karaktert játszott és tényleg marha jól csinálta. Tetszett, hogy így tért vissza, volt benne önirónia is.

A beszélgetés elég vicces és érdekes, például kiderül, hogy miért vált meg a kultikus piros sapkájától. Akit érdekel az egész beszélgetés, az szép sorjában megnézheti és kezdje az első résszel.

Aki csak bele akar nézni, nézze meg ezt, ahol Fred megmutatja az új Albert Einstein tetkóját és marha jól adja elő a szenilist :D 

Címkék: interjú

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr9695970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sheela567 2008.10.04. 20:56:29

Az a "pedofil" szemüveg sem semmi ;)
süti beállítások módosítása