HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Moszkvai Get a Life és Almost Over

freddyD 2012.06.06. 07:01

Címkék: élő

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr154568220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hotride 2012.06.06. 11:11:26

Rohadtul ott kéne lenni Novarockon! Lethal hiányzik de akkor is brutál jó bulikat tolnak ezen a turnén. És ezek a lineupok..

therealbizkit 2012.06.08. 15:32:54

Bah Moszkvában megy a kényeztetés bassza meg :P

gosford 2012.06.09. 07:31:50

most írta egy már a novarockon lévő barátom, hogy viharelőrejelzés miatt csúsztattak pár koncertet, mansont pedig törölték, remélem holnap azért nem lesz ilyen gikszer. ;/

GapingSoul · http://www.justanother.hu 2012.06.09. 07:32:04

@Chinook: lehet, ezek után én inkább nem is nézem meg őket többet. Bazeg, ez a seggarcú nem érdemli meg. De téleg.

(nem mintha nem lenne hótmindegy neki, de akkor is. á.)

freddyD 2012.06.09. 07:36:55

@Chinook: Ilyeneket Kanye West szokott csinálni,nem?

Amúgy marha félelmetes volt a fickó, megérdemelte a leoltást és a dal elszarását ezreknek.

És mióta nem szabad Fredet megérinteni? Eddig nem ölelgették mindig egymást? FxS, téged hogy nem vert szét? :D

Nem kéne díváskodni, ha velem tette volna, én is átgondolnám, maradnék-e rajongó ezek után

Loverman 2012.06.09. 10:29:57

Rajongó hibája volt én is hordok sapkát és gyűlölöm ha csesztetik. Nehogy már egy koncert közbe akarja levenni Fredről. Kicsit túlreagálta de én is felkaptam volna a vizet, lehet hogy szájon is vertem volna :)

Amúgy Fred nem akkora köcsög mint ahogy bevan állítva, ez a Bizkit könyvből derült ki számomra egyértelműen. Van egy egója, erős egyénisége, vannak dolgai de egy rock banda frontemberének ennyi kell.

Jó nem kell őt félteni de ez a divatból fikázzuk mert nem vagyunk rajongók már annyira unalmas.

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2012.06.09. 15:30:57

@GapingSoul: @freddyD: igen,nekem is valami ilyesmi gondolataim támadtak, csak nem akartam leírni nehogy "háborút" indítsak :)

GapingSoul · http://www.justanother.hu 2012.06.10. 11:45:45

@Loverman: én nem fikázom őket divatból, az egyik kedvenc zenekarom, életemben először Limp Bizkit koncerten voltam. Eddig soha egy rossz szót se szóltam a rájuk. Ez viszont kapásból betette nálam a kaput most, az ilyen embernek addig kéne minden nap egy beöntés, amíg normális nem lesz.

Frontemberként lehet máshogy is csinálni, én is az vagyok. Az erős egyéniség nem jelenti azt, hogy seggfej is vagy, sőt. Ha valaki magabiztos és erős, ráadásul egy akkora zenekar frontembere, mint a Limp Bizkit, akik egy csomó mindenkire hatnak, meg akikre egy csomóan felnéznek és akiket csomóan követnek, akkor szerintem kutyakötelessége kifejezetten pozitív és jó embernek lenni, meg jó példát mutatni. Eddig se volt a kedvencem Fred, de elvolt a semleges dobozban. Egész idáig.

freddyD 2012.06.10. 11:48:19

Fred reagált a sapkás dologra

'Here's the deal. I invite 2 fans on stage. So this third guy decides to come up without permission. As security is trying to take him away, I decide he can stay. Mid song this guy decides to grab my hat and take it off my head. Well, it's on pretty tight and all it does is jerk my head quite hard. I consider it a disrespectful move to grab at anyone an try to take an article of clothing off them without permission. That being said, I'm not okay with it happening to me, no matter what your reasoning may be. I'm not happy that security decide to remove him from the stage because I had already let him know to not grab my clothing and try to take it and had no problem w him beyond that, but that's the way it went down and that's the way it probably should've went down. There's always gonna be someone trying to spin it and create some bullshit drama about it. I wouldn't usually respond to such an obvious thing, but today I wanted to let our fans know the truth about this particular incident. Just because. Looking forward to seeing how out of proportion this will become. Gotta love the whiners.

Quote

Limp Bizkit

33 seconds ago via Mobile

Oh yeah. One more thing. My son bought me that hat and all my hats on this tour. I'm not gonna let anyone steal them if I can help it. Try to be understanding. Thanks'

Így már kicsit más, ennek ellenére még mindig nem így kell lereagálni a dolgot. Mondja meg neki mikrofon nélkül, vagy a dal után, vagy egyszerűen csak mondja azt, hogy "NO"
süti beállítások módosítása