HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Fred nyilatkozik az aktuális helyzetről *update*

freddyD 2012.04.01. 11:07

freddyD: 127216429779

I can honestly say that the spirit of Limp Bizkit is stronger than ever. Not only is the new music being made exciting and polarizing, our focus and determination is at an all time high. I feel that we have barely scratched the surface of reaching our full potential. At the same time, unfortunately, an ongoing internal struggle has become more than an obstacle in our band and more destructive than we can handle, anymore. We have nothing bad, at all, to say about John and Lethal. They are both incredible people, but they are deeply troubled in ways that affect the rest of us in the band in extremely negative ways. It truly saddens us all that it has come to this. Obviously, we’ve been though a lot together over the years and watching them struggle with their addictions and problems has been difficult, to say the least. Granted we all have our problems, but watching them destroy their lives and abuse others has not only become a liability, but a threat we cannot enable any longer. I have finally come to understand that their destructive actions and abusive words stem from issues and problems beyond their control. None of us are perfect by any means, but we feel they really need help apart from Limp Bizkit. I sincerely hope they both get the help and treatment that they need to be well and happy again. I wish them nothing but the best and will always be supportive and open to new beginnings, MOST IMPORTANTLY their return to Limp Bizkit. We hope they look back at this moment and realize, once and for all, that all of us are their biggest fans and we are here to
support their recovery, no matter what. All we can hope and ask for from fans and outsiders is to be understanding and unconditionally supportive during such a trying time because this is sensitive for us all. Sincerely.

Összefoglalva, Lethal és John valóban valami szenvedélybetegséggel bajlódnak, ami a maradék tagot gátolja a munkájában. Javukra döntöttek úgy, hogy most a LB helyett másra kéne koncentrálniuk, de örömmel várják őket vissza... Szóval van remény.

Jó és korrektnek érzem ezt a nyilatkozatot, de még mindig nagy hibának tartom, hogy emellett turnézni akarnak. Le kellene mondaniuk a fellépéseket és várni még egy időt. Mert amint így egyszer fellépnek, valami megtörik és sokkal nehezebbé teszik a többiek visszatérését. A Tutp1 korszakban ugyanígy csinálták, most is ezt kéne.

Amúgy nem túl szerencsés egy ilyen nyilatkozat április elsején... :P

UPDATE: Lethal meg erre válaszolt

I can only speak for myself the the only. Thing I'm addicted to is making music. Having a few parties on tour doesn't mean I'm an addict.

---

Én csak magam nevében tudok beszélni. Az a helyzet, hogy függő vagyok, a zenekészítésre. Turnén partizgatni néha nem jelenti azt, hogy függő vagyok

Címkék: hír fred john spekuláció dj lethal

38 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr654353495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FxS 2012.04.01. 11:44:31

Ugy erzem amig John es Lethal nincs, addig en is hatra dolok egy kicsit (ez az egesz YMCM cirkusz is Minaj v2-nek tunik), de erosen ketlem, hogy ez a kozeljovoben megtortenik. Nekem nem eleg meggyozo ez a kozlemeny. Fred mar nem koveti Lethalt twitteren, igy hogy beszelhet ilyesmirol? Mellebeszelesnek erzem, de ne legyen igazam.

redzsi 2012.04.01. 11:57:49

Én meg úgy érzem, hogy aki drogos annak takarodó van.

gosford 2012.04.01. 11:59:25

@FxS: "Fred mar nem koveti Lethalt twitteren" ovi 2.0?

Hotride 2012.04.01. 12:03:41

Ahogy lejön sok esélyt és segítséget kaptak már. Szerintem ez egy végső ultimátum, beijesztés vagy leállnak és elvonó vagy out. Remélem észbe kapnak és megér ennyit nekik a banda. Volt ismerősöm aki túladagolásba halt meg és senki és semmi nem tudott rájuk hatni. Kemény és szar dolog ez. Mindenesére én sem értem, hogy fognak így turnézni.

redzsi 2012.04.01. 12:07:48

Na jó mostmár tényleg regelek Twitterre.

gosford 2012.04.01. 12:10:25

@Hotride: én csak Lee (illetve hát ő már nyilatkozott, de csak szegről-végről) és John álláspontját hiányolom. Fred csak az egyik oldal és akkor a többiekről nem is szóltam. ;/

Hotride 2012.04.01. 12:14:55

@gosford: Én még Johnt sosem hallottam beszélni, nemhogy állást foglalni :) Persze imádom, qva jó dobos, de ilyen szempontból mint ha nem is létezne. Sam-al együtt :(

gosford 2012.04.01. 12:19:52

@Hotride: rendben, akkor így mondom: egy közös akármilyen közlemény, amit akár mindenki "aláír". közösen úgy döntöttünk hogy vs. én úgy döntöttem hogy... van közötte különbség és talán "szóhoz jutnának" az érintettek is.

gosford 2012.04.01. 12:22:21

@gosford: én úgy döntöttem, hogy = fred, ez esetben.

freddyD 2012.04.01. 12:23:32

@redzsi: Most csak Lethalről beszélnék, de láttad a Results May Vary albumon a Poop-ot? Már ott kemény füvezős volt Lethal, nem hinném, hogy ő most keményebbre váltott volna. Egyszerűen csak rohadt sokat bulizik , iszogat éjjelente. Amúgy Fred sem volt dzsoint mentes, emlékszem még interjúra, ahol azt mondta, hogy inspirálja, vagy valami ilyesmi.

John már más tészta, a Tutp1 klipjén marha szarul festett, ott már lehet, hogy keményebb dolgok állnak a háttérben.

redzsi 2012.04.01. 12:39:56

Értem, de nálam koncertek és album munkálatok előtt/közbe így lezülleni, csak arra enged következtetni, hogy a banda felét már nem tulságosan izgatja a limpbizkit.

gosford 2012.04.01. 12:47:09

@redzsi: számomra ez csak azért fura, mert most nyomtak le egy x koncertből álló miniturnét ausztrál barátainknál, egyik tag se tűnt baromi motiválhatatlannak. persze kitudja.

freddyD 2012.04.01. 12:59:31

Ha egy dologra jó ez a balhé, hogy újra van élet a blogon. Bárcsak ne volna

@gosford: Igen, ez nekem sem világos. Fenn voltak a színpadon, tették jól a dolgukat

Loverman 2012.04.01. 13:24:17

Én már azt hittem halott a Bizkit társadalom de ha történik valami jó vagy rossz "mindig sokan előbújnak". Jó látni, h rengeteg embernek még qvára fontos ez az egész. Remélem ez segít nekik, hogy átvészeljék ezt a szarságot.

Valahol szerintem mi is hibásak vagyunk. Ha csinálják a dolgukat, akkor is sokan köpködnek rájuk, hogy már nem az igazi meg stb. Qvára nem így kéne lennie.

Ez most derült égből villámcsapás én azt hittem hogy nagyon egybe vannak és minden ok. Kár,hogy megint itt tartunk :(

Abri55 2012.04.01. 14:51:53

@Loverman: Nem hinném, hogy a true bizkit fanok köpködnének rájuk, másklönben nem támogatnám a bandát azzal, hogy megveszem a lemezüket eredetiben. Rengeteg együttest hallgatok, de maradjunk annyiban, hogy nincs tele a polcom eredeti cd-kkel :D:D, kivéve persze a Bizkiteket.

Nyejo 2012.04.01. 15:42:36

Figyeljétek meg, ez egy áprilisi tréfa. Egyre biztosabb vagyok benne, főleg így hogy Fred elsejére időzítette a nyilatkozatot.

gosford 2012.04.01. 15:51:04

@Nyejo: hát, azért az elég súlyos lenne és nem maradna visszhang nélkül. bárcsak így lenne mondjuk :)

korogyi 2012.04.01. 16:06:01

Ez nagyon gyanús, h pont ma jelentik be. Én is abban reménykedem h ez egy szépen fokozatosan adagolt áprilisi tréfa lesz :)

FxS 2012.04.01. 16:47:15

En ezert allok inkabb Lethal oldalan: "Last words about this. There's a difference between addiction And frustration. All he has to to was be honest and talk it out. Face to face"
Szerintem ez egy korrekt keres.

gosford 2012.04.01. 17:14:50

@FxS: ha ez tényeg nem áprilisi tréfa vagy ilyesmi, akkor mostmár tényleg kijelenthetem, hogy számomra egészen elképesztően lelombozó mindkettejük viselkedése.
az elejétől ezt mondtam egyébként, hogy nagyon furcsállom ezt a twitteren vagdalkozást, most a fb-os bejelentést. és mégegyszer elmondom, mert már valaki félreértett: ez már rég nem arról szól, hogy ki milyen zenét akar csinálni, vagy hallani. a legtöbb rajongó nem zeneileg csalódott vagy fog csalódni bennük, hanem (és itt muszáj hozzátennem, hogy _már megint_) fred viselkedése miatt.
persze, elképzelhető hogy neki van igaza, de azért ne felejtsük el, hogy egy időben igencsak sportotűzött a részegen livestreamelésből ;D
nem tudom mi húzhatta ki nála a gyufát, Leenél egyszerűen túlzásnak érzem, Johnról semmit sem tudni. az biztos, semmilyen személyes (vagy zenei nézetkülönbséges) problémát egyszerűen gyerekees így megoldani, az pedig, hogy képtelenek leülni egymással szembe, teljes agyi óvodára utal.

bánt, hogy felnőtt emberek így viselkednek és igazából bántott ez akkor is mikor wes körült ment a hercehurca. és tényleg csak remélni merem, hogy április elseje alkalmával ment el az eszük.

lars 2012.04.01. 17:38:17

Most egyszer tuti h nem Durst a hunyó.A két kis sunyi drogos.Lethal egyfolytában partyképeket postol twitteren,szal van benne valami hogy túlzásba vitte.Johnból meg simán kinézem újból...Ő már nyomatta a metamfetamint rendesen anno a TUT 1 nél..

Hotride 2012.04.01. 18:07:27

Régóta húzózó dologról lehet szó. Gondolom már párszor leültek face to face is. Lehet LEE-ék meg beígérték, h leállnak aztán mégse történt meg. Nem lehet így ítélkezni meg állást foglalni. Lófaszt se tudunk.

Azért durva, hogy ápr 1 én történik ez az egész, és nem kamu? Mennyi ennek az esélye? Csak túl profin csinálják, hogy ez valóban átbaszás legyen.

gorre126 2012.04.01. 18:18:00

Az április elsejei tréfák általában humorosak szoktak lenni.

gosford 2012.04.01. 18:30:45

lee már rágalmazással és lejáratással vádolja fredet, igazából tényleg nem gondoltam, hogy eljutnak valaha erre a pontra.

;/

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2012.04.01. 18:39:43

@gosford: igen azért ezeket a tagcseréket meg szokták úgy oldani , hogy lehetöleg a másik fikázása nélkül és minél kevesebb személyeskedéssel.

(Amugy halkan jegyzem meg hogy közben a metalica bejelentette hogy feloszlik...)

Hotride 2012.04.01. 18:47:43

@Chinook: Na neee. Ezt meg honnan szedted ? Amúgy két l-el pls :D

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2012.04.01. 19:48:33

@Hotride: jó az 1el is...
amugy innen: www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/james_hetfield_its_come_to_that_time_we_cant_be_metallica_anymore.html

természetesen ez csak kamu....

Ami a bizkitet illeti az már nem biztos, mert máűr elseje elött elkezdödött ugyebár...de kitudja..tényleg jó lenne a többi tagtól is hallani valamit..

hptr 2012.04.01. 19:50:18

@Chinook: A Metallica nem oszlik fel, a hírt csak áprilisi tréfának szánták.

gosford 2012.04.01. 19:51:03

nagyon úgy tűnik hogy lee részéről mostmár biztos ennyi volt a dolog. elkeserítő. :/

gosford 2012.04.01. 20:06:50

egyik barátom épp most írta ezt nekem, aki fredtől kapott egy vip all access belépőt még tavaly Münchenben:
"i know exactly what fred is talking about..i saw it all in munich....but its not like they need to be thrown out of the band!! "
hát, ez tényleg nem most kezdődött. :/

Loverman 2012.04.01. 20:55:29

Lassan bele kell törődnünk. Facen is lecserélték a banda képet Wes-re. Kíváncsi vagyok, hogy fognak így turnézni, albumot csinálni mi fog most következni. Még hogy sose volt még ilyen erős a Bizkit szellem ? Egy korszak biztos hogy lezárul ezzel :(

gosford 2012.04.01. 21:26:37

@Loverman: fred azért eléggé bepörgette ezzel a bullshit generatort mindenesetre lee tök pozitív, lehet johnnal csinálnak majd valamit, érdemes lesz figyelni őket.

Scabee 2012.04.01. 21:27:24

szomorú. faszom kivan.

RayLuzier · http://kepfeltoltes.hu/101107/luzier_ray_kit1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2012.04.01. 22:18:14

őőő aztnézem , hogy senki ne gonolt még arra, hogy Sid Wilson mint új DJ :D bár kicsit durva lenne,de szerintem lehetséges. márnincs Slipknot vs LB , meg a slipknot egyhama nem zenél...szal érdekes leneaz tuti hogy Sid feldobná, viszont új dobos John nagyon jódobos!!

gosford 2012.04.01. 22:57:09

@RayLuzier: haha jön sid dj-nek és joey dobosnak ;D

RayLuzier · http://kepfeltoltes.hu/101107/luzier_ray_kit1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2012.04.01. 22:58:18

uhh joeymint dobosnak... a ornban is nagyon szar vol élőbn.. joecsaka nagon metalban felel meg...:S

gosford 2012.04.01. 23:10:43

@RayLuzier: ennek kb annyi az esélye mint hogy fred átmegy a slipknotba és corey jön az lb-be, hát ez lenne az igazi csere-bere.
mindenesetre olvassátok wes twitterét, sajnos sokkal árnyaltabb a kép.
süti beállítások módosítása