HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Nem lesznek új dalok, Wes hisztis

freddyD 2010.04.26. 21:09

Amíg nem jelenik meg a maxi/album, addig nem fognak előadni új dalokat.

@hodgo5 We most likely won't play GC material until singles are released/ album comes out.

Ööö... Most ezt komolyan gondolják? Mi ennek az értelme? Maszek kis értelmezésem:

Amíg turnéznak, gondolom úgysem fogják kiadni. Amíg turnéznak, kétlem, hogy be fogják gyakorolni az új dalokat. Mert eléggé úgy tűnik, hogy eddig nem tették meg. Júniusban tudomásom szerint eddig egy fellépésük sincs. Tehát vagy abban a hónapban jelenik meg végre minden, vagy gyanítom az egész istenverte világturné után. Ami akkora gyalázat volna, hogy nem igaz.

Ja és Wes kissé túl érzékenyen reagált egy bókra, haha

@VampyViolet @wesborland Loved the Slipknot mask and the horsetail garter was devine @98rockfest last night. You rocked it! Thanks for a great show!

Fuck off with calling one of my masks a Slipknot mask. No.
...and I get that to the untrained eye it seems the same but it's just: different. It can't be explained, it just is.
I get that you meant that as a positive comment, but I have a thing I'm doing and I'm up my own ass and in my own world aboutit

Címkék: spekuláció wes

38 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr191953905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2010.04.26. 21:11:20

elsö felére is reagálva:
jövöre jelenik meg alán vagy mi a jo élet?

FxS 2010.04.26. 21:28:15

Szerintem normalis nem jatszani ismeretlen/uj szamot turnen, ezen nem tudom az emberek nagyresze miert csodalkozik. Ido uj gyakorlasra lenne, de szerintem mar nem kell, havisszagondoltok, hogy Fred a GFY-et es meg egy szamot emleget Lethalnak. En meg mindig ugy gondolom, hogy Juniustol jon a GC turne es ez meg csak a UnR kitoldasa. Majd ha a Majus vegi Colombusi shown sem jatszanak uj szamot akkor lesz igazi baj.

gosford 2010.04.26. 21:41:04

a maszkos dologgal azért valahol egyet tudok érteni.

dafi723 2010.04.26. 21:44:42

hát majd kiderül nem izgatom már magam túlzottan. Amúgy West teljesen megértem, pont őt az egyik legegyedibb gitárost ne keverjék össze a Slipknottal akiknél ez műmájer maszkolás, meg mindent ütünk baseball ütőkkel dolog megy. Szerintem.

freddyD 2010.04.26. 21:59:24

@gosford: Akkor írhatta volna ezt, hogy Köszi, de ez saját és nem Slipknot.

2010.04.26. 22:02:06

Jesszus, cím alapján azt hittem, azért nem lesznek új dalok, mert Wes-szel megint összevesztek...

Maszkos komment meg ja. Szegény lány már biztos sír (remélem lány volt ilyen névvel :O). Wes túlságosan is kreatív (minden téren), hogy összekeverjék egy azóta a béka segge alá csúszott zenekar tagjaival

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2010.04.26. 22:09:24

héééééééé, lehet nem kéne szidni Slipknotot?
Leszarom hogy az LB-vel milyen a kapcsolatuk, szerintem legalább annyit-ha nem többet- letettek már az asztalra mint Fredék, és kuvrajo zenét csinálnak.
Rohadtul nem annyibol áll a banda hogy maszkos pöcsök bézbólütöüvel széternek mindent, aki ezt gondolja az kb semmit nemtud roluk...
Amugy szerintem elég egyértelmüen hasonlít a maszk....nekem is ez jutott eszembe mikor megláttam...

gosford 2010.04.26. 22:11:27

@freddyD: ugyan. bár nem vagyok annyira érzékeny mint Wes, de az ideg felkúszik a gerincemen mikor a képeimet máséhoz hasonlítgatják. azt én csináltam, az én művem és pont.

"I get that you meant that as a positive comment, but I have a thing I'm doing and I'm up my own ass and in my own world about it."

itt pont azt írta le. ;)

Scabee 2010.04.27. 00:28:52

@freddyD:

ember... még1x 1 címbe rakod h. nincs album és wes hisztis... aszittem a 2 összefügg mondom már megint ki fog lépni ez így lefekvés előtt nem tett túl jót az idegrendszeremnek :D:D:D

FUUUUUUUUUUUUUUUU :)))

dafi723 2010.04.27. 13:59:33

ízlések és pofonok.

2010.04.27. 16:44:56

@Chinook: én is szeretem, de egy All Hope is Gone-t össze lehet mérni egy Slipknot-tal vagy IOWA-val? közelében sincs. pont a legutolsó albumuk miatt szerettem ki belőlük eléggé. vegyük mondjuk a mindenki által istennek tartott Joey-t: az első 3 albumon annyira ügyes dobtémákat írt és játszott fel, hogy tényleg mindenkit alázott - de most?! folyamatos lábdob (gyorsnak persze gyors, ez tény), közben cin-cin-tám-cin-cin-tám. mi van velük? jó persze, azt játszanak amit akarnak (van ugye ez a szábályuk is), de ennyire? konkrétan Stone Sour 2.

ráadásul Fred a 2000-es évben kezdett nagyképű lenni a pénz miatt, Corey-ék már évekkel korábban is osztotta őket.
mondom szeretem, de a régi, energikus és kreaatív Slipknot-ot, nem a... mostanit.

freddyD 2010.04.27. 16:52:33

@kuri: Én meg pont az utóbbi két albummal kedveltem meg őket

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2010.04.27. 18:18:54

@kuri: nekem bejön az All hope is gone.
Nyilván az évek alatt változik minden banda...minden ember. Te sem ugy viselkedsz most mint 5 évvel ezelött.
Ezért lenne jo ha a Bizkit is tudna valami ujat mutatni.
Az pedig nembaj ha valakinek nem tetszik
, ha mindenkinek tetszene elég unalmas lenne....

2010.04.27. 19:20:32

@freddyD: @Chinook: egyértelmű, hogy nem kell egy zenekarnak ugyanazt a zenét tolnia hosszú-hosszú éveken keresztül (nem is tudna), de elvárom, hogy egy valamennyire legyenek már hűek önmagukoz. pont ezért nem bírtam, mikor Slipknot néven kiadtak egy Stone Sour lemezt. ugyanezen ok miatt nem szeretem a Results May Vary című Limp Bizkit albumot. az nekem nem LB. nincs benne az az energia, ami az elötte lévő háromnál igen.
tudom, ez az én hibám, de én egyszerűen nem tudom annyira objektíven nézni a bandák új műveit (most említhetném még az LP-t vagy a Papa Roach-ot is), mindig ott lebeg a szemem elött a nevük, a logójuk, és az elöző kiadványaik csengnek a fülemben.
én eszméletlen nagy Slipknot és Korn fan voltam (/vagyok), és tényleg példaképekként néztem rájuk, ezért volt rossz bennük csalódnom az új albumok miatt - ez viszont másoknak csak új számokat jelentettek, sőt megint másvalaki ugye pont ezekkel szerette meg őket.

a Vol. 3-at meg pont az AHIG kiadása után tudtam meghallgatni és megszeretni, mert utóbbihoz képest sokkal Slipknotabb Slipkno album volt. (talán a mostani albumuk után meg megszeretem az AHIG-ot is...)

őszintén bocsánat, én sem szeretem, ha a kedvenceimet osztják, csak tényleg összetörtek zeneileg :D (már ha lehetséges ilyen)

gosford 2010.04.27. 19:37:54

a Slipknot témához, nekem a legújabb albumuk azért volt nagy csalódás, mert a számok egyszerűen egybemosódtak, nem tudtam hol van vége az egyiknek és hol kezdődik egy másik.
_nálam_ egy album úgy kerek, hogy a számok önmagukban betonbiztosan megállják a helyüket, majd sokadik hallgatásra összeáll egy egységes egésszé. amikor az egyik nótát nem tudod úgy elindítani hogy ne várd a következőt. így vagyok pl. a Hot Doggal, utána rögtön a My Generation és aztán a Full Nelson. ezt nem lehet megbontani mert annyira egyben van így hogy eszméletlen.

szóval, szeretem ha egy albumnak íve van és vezeti a fülemet. olyan ez mint egy jó film és ez műfajtól független. tökmindegy hogy metál vagy mittudomén, ambient.

sok új albumból ezt hiányolom már nagyon-nagyon sok éve. ezért volt csalódás az All Hope is Gone is. meg a RMV is. és még sorolhatnám.

ettől függetlenül a Slipknot elképesztő energikus és karizmatikus zenekar élőben, bár a mostani fellépéseik meg se közelítik a Disasterpieces hangulatát. még pont a jó időszakukban jöttek pestre, örülök hogy akkor ott voltam. most nem mondanám hogy loholnék azért hogy halljam és lássam őket.

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2010.04.27. 20:31:43

@kuri: @gosford: én mondjuk akkor mondtam hogy szeretem ezt az albumot(all hope is gone) mikor meghallottam a Vermilion Pt.2-t meg a Snuff-ot....

gosford 2010.04.27. 20:44:29

@Chinook: mondjuk a snuff pont az egyik értékelhető nóta arról az albumról ;), egyébként nembaj ha kicsit lassítanak a tempón. ebben és a vermilionban jött ki Corey igazán gyönyörű hangja, én kifejezetten bírom ezeket a számokat. nem jó ha egy album folyamatos darálás és embergyilkolás. :)

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2010.04.27. 21:42:19

errefelé miért nincsenek olyan csajok akikkel lehet beszélni a Slipknotrol?:D
vagyis az általános reakcio "fujj olyat nemhallgatok"...na mind1..:D

gosford 2010.04.27. 22:04:32

@Chinook: én már nem is számítok? ;D

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2010.04.27. 22:06:58

@gosford: hát úgy értettem hogy ahova suliba járok, meg a koliba meg...na érted:)
pont rolad jutottt eszembe hogy ilyesfajta eszmecserét lánnyal még nemvolt alkalmam futtatni :))

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2010.04.27. 22:10:20

na most nemtudom hogy elküldte e a hozzászolásom hogyhogy leírom még1x :D

@gosford: ugy értettem hogy ITT nincsenek mármint a suliba ahova járok, meg a koliban..meg na érted...:)
Pont rolad jutott eszembe ugyanis még nemvolt alkalmam lánnyal ilyesmi eszmecserét futtatni :))

gosford 2010.04.27. 22:11:33

@Chinook: óóó így már világos ;)

Goff97 · http://ndmusic.blog.hu 2010.04.27. 23:18:12

Nya, szerintem is az a baj az AHIG-nal, hogy nayon egysíkúak a dalok (Snuff, Dead Memories, Psychosocial kivétel!!), az első 3 albumuk pedig ugyanolyan jó szerintem, a Slipknot meg az IOWA zúzdásak, a Vol. 3 meg ilyen experimentálkodós, és én mind a két fajtát szeretem. Mellesleg nem tudom ki hallotta tőlük még a legelső demót, a Mate. Feed. Kill. Repeat.-et, ott még tök más volt a felállás, meg nem is igazán egységes műfajilag, de szerintem az is baromi ötletes és jó. Élő produkcióikkal szerintem annyi csak a gond, hogy Corey üvöltései már nem a régiek, kéne egy kicsit pihennie szerintem, nem is túl egészséges.

Chinook · http://bowmaker.blog.hu/ 2010.04.28. 07:42:32

@Goff97: Nekem tetszik az AHIG-rol a Sulfur, a Wherein Lies Countinues is.

Goff97 · http://ndmusic.blog.hu 2010.04.28. 20:49:58

@Chinook: Sulfur még egész jó, meg talán a Gematria is, de hiába jók külön-külön a számok, ha ennyire nem egységes az album..

Greg Mackintosh 2010.04.29. 16:38:42

Szerintem azért nem játszanak új dalokat, mert nem akarják, hogy youtube-ra menjenek a dalok recsegő ropogó élő verziókban... Paradise Lost is kivárta a megjelenésig az új dalokat... :) jól tették... nagyobbat robbant... de túl régóta húzzák már L.B.-ék :) Kezd elég abszurd lenni az egész :)

Greg Mackintosh 2010.04.29. 16:41:56

@kuri: Miért lenne amúgy Stone Sour lemez? Attól mert Corey többet énekel... tartalmilag ugyanaz a Slipknot ami volt... csak te is a zenére figyelsz jobban és nem a mondanivalójára (ez sem baj, csak nem kell ezért osztani őket), ha nem tetszik az a te bajod, hallgasd az IOWA-t és társait :)

2010.04.29. 18:34:28

@Greg Mackintosh: nem, én azért tartom Stone Sour lemeznek, mert úgy szól, mint egy Stone Sour lemez - tényleg csak a folyamatos duplázás, amiről felismerem, hogy melyik-melyik.
a mondanivalóra meg már mióta egy alapszinten vágom az angolt, azóta figyelek. és mikor nálam a Slipknot a fénykorát élte, igenis utánanézegettem a dalszövegeknek, ezért is a kedvencem az Everything Ends, pedig akitől eddig kérdeztem, mind azt felelte, hogy "hát az egy elég gyengus szám az IOWA-n, Disasterpiece, People=Shit, My Plague, meg New Abortion a fasza". az utánanézés persze csak azután következett be, miután megtetszett a dallam, ebben igazad van, szóval ez az oka annak is, hogy egyetlen egy AHIG-os számról sem tudom miről szól. kifejezeztten a dalszöveg miatt meg nem fogom őket bepakolgatni a lejátszólistára, akkor már végighallgatom az Omega-t az SS-től. abban is csak duma van. hangorgia kell - akár lassú, akár gyors.

2010.04.29. 18:37:02

@Greg Mackintosh: hopp, és ez kimaradt: Corey nagyon sokat énekelt az első albumon is, és borzasztóan imádom. legyen az akár egy "Me Inside" vagy egy "Wait and Bleed".
jó elment ahangja, egyértelmű, hogy nem tud úgyanúgy énekeleni, mint azelött, de sok számot a Vol. 3-on meg az új hangja miatt szerettem. nekem az egész nem áll össze Slipknot téren, de ezt meg már azt hiszem leírtam.

Greg Mackintosh 2010.04.29. 20:18:32

@kuri: 1. Korrekt amit írsz, csak úgy tűnik (és sajnos sokan így illetnek kritikával egy zenekart) mintha úgy gondolnád, ebbe nem volt annyi munka a részükről. Biztos van benne munka, az tény, hogy valószínűleg változtak az első album óta ezek a dolgok, nekem is van zenekarom, voltunk stúdiózni is stb. így tudom milyen az amikor először belemész a dologba. Lehet nekik már ez más ez tény.

2. Nem veszekedés képen írtam, elég kulturáltan írsz a legtöbb fórumozóhoz képest ezért gratula neked végre egy normális ember :)

2010.04.29. 21:28:38

@Greg Mackintosh:
1. hát igen, ezt így nagyon letaláltad :D mármint tényleg nem gondolom komolyan, de amikor meghallom a számokat, mindig az fut át az agyamon elsőnek, hogy ők ezt nem érezték, hogy "furán" szól? nincs nagyon képem arról, hogyan és miként működik a dolog onnan bentről a studióból, tuti, hogy ők is leizzadtak, csak többre számítottam :/ ilyeneket olvastam mindnenféle oldalon az album kiadása elött, hogy "yeaaah, this album will be awesome", persze, hogy magasra tettem a lécet (az All Hope IS Gone demoját meg mikor kiadták, hát húú, az a refrén baromira bejött akkor).
az meg megint más dolog, hogy így is annyi rajongójuk van, hogy megszámlálhatatlan, velem nem sokat vesztettek, legfeljebb kevesebbet hallgatom :D

2. nagyon köszönöm :) én sem veszekedésnek vettem, ez egy fórum, itt vitázni KELL :D persze, ahogy te is írtad, kúlturált keretek közt, én sem csipázom a "sunáznám"-os kommenteket, de sajnos a napiszaros generációból keveset találni ilyen fazonokat :/ ezért is szeretek ide járni, itt tök sok értelmes emberke akad, akivel el lehet dumálni :D ráadásul így kell beszélgetni, ahogy most mi is tettünk, szépen érvelgetni - simán elfogadom mások döntését, ha alá tudja támasztani (és ez meg tőled is baromi korrekt dolog volt a kommentedben :D). szóval mégegyszer kösz :D

limpbizkit-blog - én így szeretlek :)

3. mit játszotok? :O

Greg Mackintosh 2010.04.29. 22:26:17

3. Hát beszéljenek a képek: www.youtube.com/watch?v=mFfpgzjJYl8

Saját dalokat :) és a Paradise Lost-ra hasonlítanak minket :)

Greg Mackintosh 2010.04.29. 22:30:08

@kuri: ja igen a szakállas zanzi-pólós vagyok én :D azóta kicsit már más a fizimiskám...

Igen a napiszar generáció (én is feltévedek oda, de csak bámészkodni és szörnyűlködni) nem igazán tud intelligensen beszélgetni... még a Hotdog is egy nagy csalódás számomra... ott is mindig mindenki okosabb a másiknál :D persze ok nélkül... és semmi alapja nincs az igazának, de hajtogatja... na szerencsére ez más :)

2010.04.29. 22:45:31

@Greg Mackintosh: hallod, ez nagyon profi! (Y) :O :D:D:D baromi jól szól a basszer, és tök tetszik a szóló :)
süti beállítások módosítása