HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Fred & Wes interjú

freddyD 2009.08.02. 23:36

Wes valami szupernerdösen néz ki :D 

Címkék: interjú

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr611284137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gosford 2009.08.02. 23:38:39

szuperkjút, döglök érte. ez a félrefésült felnyírt szőke haj valami... igazából nem találok rá szavakat ;D

gosford 2009.08.02. 23:44:02

na végre, szó esik az új albumról is, már jól fogok ma aludni ;)

egyébként számomra még mindig az a durva, hogy emlékszem év elején néztem egy videot, Wes épp egy guitar clinicen népszerűsítette a Yamaháját és a közönség non stop LB számokat kért tőle, amit nem a legnagyobb lelkesedéssel játszott el... most pedig egy olyan Borland nyilatkozik mint akit kimostak, kicseréltek, lenyírták a haját és úgy néz ki a feje mint egy fénylő bowling golyó ;D, és odavan azért amit csinál.
nem mintha baj lenne, sőt, csak furcsa.
süti beállítások módosítása