HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Üzenet a lb.com-on

freddyD 2010.06.05. 07:44

Howdy LBF

 
Working on a sweet chat room for us to rock. It is almost done so get ready. Also, shooting some more LBN for your viewing pleasure as well as some other LB films. They will be posted as soon as they are ready.
 
Gearing up to release our first single and video. We are very excited. But getting a little grief from the big wigs as to what single "they" want out first. Obviously "we" are pushing for douchebag. If they choose to run with something else we will figure out a way to release it anyway. I'll call it the "pirate single". We'll see. Regardless, Gold Cobra truly rocks.
 
I am also integrating some more "fan" sections to the site. I want to see fan videos, pics, wallpapers, remixes, films, etc on the site so we will have a complete "fan media" section.
 
Also, been talking with the Armpit guys and I am looking forward to uniting and doing something very special for you in a collaboration sort of way. We are all in this together and our family is forever, no matter what ups and downs this journey brings our way.  We all deserve the best. Our family is my life.
 
I have taken a break from Twitter because it was just that time. I do miss it and i really miss my interactions with all of you. Maybe one day #limpbizkit will be a trending topic and hell will freeze over. On that day I will definitely be tweeting again. I will do my best to keep you updated right here and in the forum (my next venture).
 
 
Note- You will see little tweeks here and there on the site as we are always working on improving it in every way we see fit.
 
Limp Bizkit Forever
 
Sincerely,
Fred

Összefoglalva:

  • A főoldalra kikerül majd egy chat. Csak mert eddig is olyan jól működtek ezek
  • Van kis vita, mi legyen a first single. Ugyanis a banda a douchebag-et akarja, míg a lemezkiadó valami mást. Ha úgy alakulna, hogy ővéké az utolsó szó, valamilyen formában a douchebag-et is kiadják maszekban (egyébként ha már douchebag. Fred nemrég azt mondta, hogy eléggé átdolgozták és nem teljesen olyan, mint amit mi hallottunk belőle anno)
  • Készül majd egy részleg a honlapon, ahol a fanok tölthetnek fel médiát
  • Az Armpittal volt egy őszinte privát kibeszélés és mindkét fél megértette a másikat. Az admin beszámolója alapján Fred nagyon korrektül viselkedett, bár nem venne rá mérget, hogy tényleg összejön valamilyen kollaboráció, de rajtuk nem fog múlni.
  • Twitterre még lehet hogy visszatér, ha az album körüli őrület esetleg eluralkodna a mikroblogon

Címkék: hír

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr552057856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FxS 2010.06.05. 08:38:40

Ez mind szep es jo, de en a zarojeledet bontanam ki egy kicsit. :P Nem csak a Douchebagre, de egy valaszaban azt mondta mind mas lesz egy kicsit (teaserek) es a Why Try-ra kulon kitert, hogy az csak egy 'rough version'. Szerintem lesznek itt kissebb meglepetesek es remenykedem, hogy a capatamadas refrenje egy picit eleterosebb lesz.

Gutty 2010.06.05. 09:29:59

@FxS: A shark attack refrénje énis remélem hogy életerősebb lesz...(ahogy azt még anno irtam)

2010.06.05. 09:42:19

a levél korrekt

@FxS: A REFRÉN LE FOGJA TÉPNI AZ ARCUNKAT! (remélem...)

bizkitman 2010.06.05. 10:09:51

Fan Media nem lesz rossz!És még több LBN!!! :D:D:D

gosford 2010.06.05. 10:31:04

ijjáijájó. a chat egyébként a vihar előtti csend időszakában nagyon jó volt, egy halom lbhavert szereztem a világból. ;>
a twitteres leállását viszont marketing szempontból azért nem tartom jó lépésnek, a legközvetlenebb kapcsolat volt a rajongókkal, illetve egy rakat olyan követője is volt szerintem akik azért nem akkora lbfanok. olyanokhoz is eljuthat így az új album híre akik mondjuk még nem nagyon másztak bele az lb-be, vagy nem is ismerik, vagy vagy vagy.
az pedig mindenképp csak jót tud tenni ha tényleg ők kommunikálnak az emberekkel, nem csak interjúkon vagy hülye bulvárcikkeken keresztül ismerik meg őket.
no mindegy. pofozgassák csak a honlapot és kényeztessenek minket, mert megérdemeljük ;>

a nyakamat tettem volna rá h vita van a single körül és ezért csúszikmászik. kiváncsi vagyok mi lesz mostmár a végkifejlet, szóval kentvéjt ;D

BizKoRn 2010.06.05. 13:03:37

minden szép és jo de engem csak az érdekel h átgyurják az öszzes dalt mert eddig 1töl eredt el az orrom vére a többi mind erösen felejtös!

Gobiakos 2010.06.05. 18:39:16

@gosford: Nyulod a szövegemet?! :-P

Amúgy én nagyon remélem, hogy meg tudják majd győzni a kiadót, hogy a Douchebag a tuti, és az legyen az első kislemez. Klippes nótát akarok belőle!!!!

Hajnal Pappa 2010.06.05. 23:01:37

A Douchebag k.rvajó szám, de szerintem se lesz single, ha a kiadón múlik. Amit a teaser-ből én leszűrten, nem valami, tipikus, visszatérős, first single, de ha nem is elsőnek, tuti lesz belőle klip!

SZEPFIJU 2010.06.06. 02:20:53

nemérdekel fred mit mond csak jöjjön már ki az a ki...tt single.... adják ki lesz ami lesz. kockáztatni kell.

BizKoRn 2010.06.06. 13:01:41

http://www.youtube.com/watch?v=0yGfUdcY1ws&feature=player_embedded#!

2010.06.06. 14:28:59

@BizKoRn: az Oildale baromi jó szám lett, de remélem készülnek valami akkora slágerrel is, mint amekkora a Freak on a Leash, vagy az A.D.I.D.A.S. vagy (még sorolhatnám) volt

Deftones fellépés meg szintén pazar, de nem értem miért nem az új albumról játszottak valami?! tele van jobbnál jobb dalokkal

BizKoRn 2010.06.06. 16:12:36

kuri: arrol is toltak csak már nem mertem kitenni nehogy leszoljanak h ez nem Bizkit:)

2010.06.06. 16:40:03

@BizKoRn: pedig egy erős jelzővel "testvér-zenakaruk" a KoRn mellett (legalábbis én annak tartom őket), mert a kezdeti időket együtt vészelték át

SZEPFIJU 2010.06.07. 01:08:17

@BizKoRn: szerintem nem para ha néha belinkelsz egy két ütős korn anyagot mert ugysem történik semmi a bizkittel...inkább olvasok a KORNról minthogy olvassam a sok hülyeséget és spekuláciot. és a szám nagyon bejövös! a klip nekem 10/8. amugy a lemez mikor jelenik meg??

akit meg zavar hogy !NÉHA! kornrol is szo van az nezegesse a 2007es koncerfelveteleket meg a 10éves bizkit klipeket..:)

gosford 2010.06.07. 09:54:49

@SZEPFIJU: kit zavart, hogy kornról is szó esik? ;)

BizKoRn 2010.06.07. 15:04:03

értem tehát felöletek mehet egy kis KoRn és Deftones!ez jo hir:)
amugy a KoRn kb 40 nap mulva jelenik meg!és van1olyan érzésem h a Bizkit is akörnyékén:)
süti beállítások módosítása