HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Hírek: Fred most magának zenél

freddyD 2009.01.26. 23:03

Hát nem csodás emberek? Szóval hónapokig várt a basszeros, dobos a frontemberre. Az nem jött, mert... nem jött.

Ne felejtsük el, hogy elvileg már csomó dal majdnem készen van a TUTp2-ről, amit még anno vettek fel, amikor Wes még épp bandában volt (tudod, mielőtt megint elment) és csak a szövegre vár. Nézzük most mi jön? :)

Fred Durst Myspace:

I will soon be posting music that I make in my private time as an individual. There is no particular style or formula to how I write. I literally walk into my studio with no idea of what the outcome may be, if any at all, and start recording. Over the years I have collected dozens and dozens of these tracks. No one has ever heard any of my solo material besides the interludes I have contributed to Limp Bizkit. Looking forward to sharing this music with you. FD

Szóval ha kedve van, bemegy a studiójába és felvesz dalokat. Összejött több tucatnyi dal, amit majd kirak. Csak az interlude-okat (átvezetőket) passzolta át a Bizkitnek.

Komolyan emberek, ez az ember egy rejtély... Ezt az energiát nem fektette volna be a saját bandájába?

Címkék: hír fred

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr15905045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hentes21 2009.01.26. 23:21:12

Jó lesz ez, nyárra kitűzik az album megjelenésének időpontját. Wes még turnézik februárban, aztán utána nekiállnak próbálni, számokat írni és szerintem őszre meglesz a TUTp2

BizKoRn 2009.01.27. 14:45:23

akkor most Fred apo dolgozik az albumon az csak jo:)

BizKoRn 2009.01.27. 19:56:16

Aaron azt mondja Wes tényleg a Bizkitben van!
na erre kiváncsi vagyok
süti beállítások módosítása