HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Hírek: John pár soros írása

freddyD 2008.11.15. 15:16

What up everyone. Otto here with your weekly update. We have had a great week, Sam and I are locked in sync and ready for the rest of the band to come out. Things just keep getting better and better here. Everything is very exciting right now, So keep checking TAP for these updates. We're having Technical difficulties with our photos this evening, so no pics today but we will have some very interesting photos for you guys next week. We Love you all, Limp Bizkit Family Forever!!!

God Bless...

Összefoglalva: Sammel még mindig nagyban dolgoznak és egyre jobb végeredménnyel. Még várnak a többiek megérkezésére és technikai nehézségek miatt most nem tudnak képeket küldeni, de jövő hétre nagyon érdekes képeket ígérnek.

Kár... Ezek szerint még mindig egyedül dekkolnak ott... :/
Frednél megértem, mert ő ugyebár ezen az MTV-s cuccon lesz... De akkor is, valahogy kár érte. Megint úgy érzem, hogy kicsit stagnál az egész... De legalább beszámolnak erről, mit adtunk volna azért évekkel ezelőtt? :P Remélem jövő héten már tényleg lesz valami kézzelfoghatóbb hír.

Címkék: hír

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr7770406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BizKoRn 2008.11.15. 17:12:52

freddyD szerintem ez is valami és igazad van h régen ilyen hirekér már imádkoztunk volna:)

* mino 2008.11.16. 02:54:30

ezt jó hallani kösz az infot
amúgy mi a forrás?:D

BizKoRn 2008.11.16. 13:19:41

már fenn van a neten Fred legujabb filmje!bár még csak angolul de akkor is zsir
süti beállítások módosítása