HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

LB Történelem (2005 - ) 3. rész

freddyD 2008.09.28. 10:17

Fred Durst barátunk az utóbbi években szinte csak 1 dolognak szentelte az életét. A FILM.

freddyD: pop

Az itthon is megvásárolható "Lélekszám 436"-ban szerepelt először nagyobb szerepben Fred. Az alkotás egy szerintem nagyon jó kis misztikus thriller, akit érdekel a története, vagy a személyes véleményem, az kattintson a linkre.

Előtte szerepelt már a "Revelations" sorozat 3 epizódjában is. (Jelenetek alapján egy rossz fickót alakított).  Sőt idén a Dr House 4. évadanák utolsó 2 részében is szerepelt, ahol egy pultost játszott. És tényleg jól!

De ez még semmi, ugyanis Durst haverunk elkezdett filmeket rendezni! Nagyon sokáig várt a megfelelő pillanatra és forgatókönyvre. Tapasztalata már van elég, ugyanis a Limp Bizkit videók nagy részét ő rendezte. Mivel tudjuk, hogy milyen jó klipjei vannak a bandának, nem kellett őt különösebben félteni.

Első filmje az "Education of Charlie Banks" névre hallgat, amely igen komoly elismerést kap(ott) mindenfelé. Ez a kis független film a Tribeca Film Fesztiválon díjat is nyert, és imdb-n is 7,6 ponton áll. Itt egy riport a filmről 

 

A film előzetese megtekinthető itt. Ha minden igaz, majd a közeljövőben a mozikba is eljut.

Második rendezői munkája a "The Longshots", amely nemrég startolt a jenkiknél. Vegyes kritikákat kapott, mindenesetre a rendezést nem kritizálták különösebben. A filmben szerepel Ice Cube is, akivel egyébként már koncertezett is együtt anno a Family Values turnén. Itt a film előzetese

A "Longshots" mondhatni megbukott a pénztáraknál, azt azonban hozzá kell tenni, hogy a sötét lovaggal elég durva konkurrenciája volt. Szerintem egész korrekt filmnek tűnik, én biztosan megnézem.

Idén még a "Play Dead" című filmben kapott komoly szerepet kedvenc frontemberünk, amely ha minden igaz jövőre kerül a mozikba. Az előzetes alapján máris elmondható, hogy Fred valami eszméletlenül jól alakít és maga a film is jónak tűnik. Még szerepel benne Chris Klein is, akit az Amerikai Pite filmekből ismerhetünk.

Hogy eközben történt-e valami új a Limp Bizkittel? Kiderül a 4. részben...

 

Címkék: film történelem fred

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr77681315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lord revan 2008.09.28. 15:08:33

FreddyD nem is tudtam hogy te is szereted a Limp Bizkitet :) bár a FreddyD gyanús volt :)

lord revan 2008.09.28. 15:09:10

úgyértem FreddyD mint név

sheela567 2008.09.28. 19:39:11

lord revan, nem vagy egyszerű :D ;)

A lélekszám 436, jó kis film, érdekes történet az biztos!

freddyD 2008.09.28. 20:57:19

Csak nem láttad? Te jó ég, végre valaki más is, aki látta :)
süti beállítások módosítása