HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Kis magyar szarkeverés téves infóval (Gitárlopás)

freddyD 2012.06.12. 20:41

Milyen remek dolog a bandáról csak akkor hírt közölni, ha valami negatív dolog történik vele. Olyan igazi magyar szokás. Múltkor az volt, mikor lemeztársaság nélkül maradtak (az újról persze már nem lett beszámolva), most meg az volt a nagy cucc, hogy két magyar biztonsági őr ellopta Wes gitárját. Legalábbis ez az, amit írnak a magyar oldalak, de közben baromság, mert Sam basszusgitárját lopták el... Ezt maga Max írta az Armpit moderátor szekciójában, szóval ha valaki tudja, akkor ő az...

És akkor még egy másik kommentár, amit a Lángoló Gitárok portálon írt valaki (szintén ehhez a hírhez írva), ami megint teljesen igaz:

Szeretném tisztázni, hogy az említett tolvajok nem színpadi munkások voltak, hanem a színpadot felügyelő biztonsági őrök. Egyetlen magyar cég volt akik színpadi munkát végeztek a fesztiválon, és az ő (mi) munkájukkal minden szervező és zenekar teljesen elégedett volt, egy szó panasz nem volt senkire.
Nem szeretném ha két pofátlan, buta szekus miatt a rendes munkásokat és egy másik céget járatnák le. Egyébként találkoztam más ottani (magyar) szekusokkal, és mindegyik teljesen normális, intelligens ember volt... kivéve úgylátszik ezt a kettőt.
Sajnos viszont csak erről jelenik meg cikk, arról nem, hogy az egész színpadtechnikát magyarok rakták össze becsületes, gyors, és tiszta munkával.

Címkék: hír

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr34584296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gorre126 2012.06.12. 22:45:49

Istenem, de a cikk végén még mondja is, hogy BASSZUSgitár...

FxS 2012.06.12. 22:45:51

Jé... barátom Break Stuff felvételét biggyesztették be háttérvideónak. :))

(qwerty) · http://lpsun.blog.hu/ 2012.06.13. 06:51:57

amikor VOLTon nálunk voltak akkor kellett volna a drága műsoridőből ennyit szánni nekik nem ilyen félig fake hírre

egész végig Wes gitárja a téma, erre a végén a csattanó: a megkerült basszusgitárt egyébként a zenekar után küldték...

biztos most nem született új kiwi az állatkertben, valamivel ki kellett tölteni ezt a 2 percet

Hotride 2012.06.13. 12:14:16

Ma reggel is ez folyt a tv-be, hogy ellopták a világhírű limp bizkit zenekar gitárját. Wes basszusgitárját :D De arra van kihegyezve, hogy magyarok, szinte tök mind1 melyik zenekartól. De ez is reklám, legalább bekerültek a médiába :D Nálunk csak ilyen negatív baromságokkal lehet szal kicsit se lepődök meg.

gosford 2012.06.13. 15:09:53

azon nem lepődök meg, hogy teljes káosz az, amit lehoznak ezzel kapcsolatban a különböző médiumok, de hogy őszinte legyek ez az egész (mármint hogy szekus volt, vagy építő-bontó munkás, esetleg a jóisten maga árpádsávos zászlóba csavarva) abszolút nem von le semmit egy gusztustalan lopás tényéből. mindegy hogy az most wes basszusgitárja, vagy sam dobverője esetleg john gitárja... ;D najó kicsit elragadtattam magam. de azt hiszem ez a tényeken nem sokat változtat. igazából örülni kéne hogy előtúrták aztán a basszgitárt, megtalálták a két hülyét, a többi meg már baromira nem múlik a gyökér magyar újságírókon.

RayLuzier · http://kepfeltoltes.hu/101107/luzier_ray_kit1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2012.06.15. 11:01:19

igazából Wes is játszik bass gitáron, szóval ez nem függ össze :D deamjó nagy hülyeség ez az egész :D

runners 2012.06.23. 15:22:42

így van /bár ködös az egész story a gitárról/ de ne feledjük, hogy a nookie-t a full nelson-t és a the one-t egy Wes által átalakított vékonnyakú /mondhatni/ basszusgitáron játsza. sz'al értitek.. ? itt szépen meg is mutatja 18 másodperctől! www.youtube.com/watch?v=_H5cQPFzDeg
süti beállítások módosítása