HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Itt a turné logója

freddyD 2009.05.13. 08:56

Lethal zseniálisan kinéző pultja mellett ott a "Unicorns N' Rainbows" turné logója. A szemfülesebbek egyből észrevették, hogy ez egy paródia a Guns N' Roses "Appetite for Destruction" logójára. Hogy mi van alul írva, azt nem tudtam eddig megfejteni. 

freddyD: logó

Címkék: kép comeback

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr481118634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BizKoRn 2009.05.13. 15:56:52

jo pofa ez a Guns nyulás ez már 1szer bejött a Rollin videonál Fred-nek ,gondolta megteheti ujjjra!nem baj nagyon nagy elödöktöl nem szégyen a nyúlás:)
And1 felléptek Volt-on Limp feldolgozásokkal végülis vagy sem?
na aki örül a 23 orás kezdésnek az idiota!sajna!Kispál ideális Limp elé mert a több a csaj igy a nagydarab husevök jobban tudnak helyezkeni!az biztos hogy le leszz alapossan halkitva a Bizkit :( ugy h aki jot akar énekelni tombolni javaslom elöre tolakodjon csak engem ne taposson le!
már elöre mondom a hangositással mindenkinek baja leszz föleg a legkésöbbi zenekar a gáz!de az fullra!ja aki ismeri a Volt-ot tényleg tudja h az élet akkor kezd beindulni!min 15 perc csuszás leszz a programban tehát senki ne várjon 1,15 vagy max másfél oránál több koncertet
süti beállítások módosítása