HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Hírek: Sam szűkszavú infója

freddyD 2008.12.13. 09:02

Hey, Sam here. Just wanted to stop by and say we've had technical difficulties this week in my studio. In the next few days we should have something pretty cool for you guys. Things are going great right now, but sometimes computers can have a mind of their own. Sorry for the delay, but we love you guys. Just know something's coming soon.

Csak a szokásos... Ha engem kérdeztek, idén már nem lesz semmi az egészből. Ha Fredék ott lennének, biztos elmondta volna. Hamarosan közelegnek az ünnepek, úgyhogy erősen kétlem, hogy Lethal + Fred Jacksonville-ben tölti azokat. Francba... Sam és John-on ahogy látszik nem múlt semmi.

Amilyen szépek ezek a pénteki (nekünk szombati) infók, igazából nem tudtunk meg az égvilágon semmit. Nem tudjuk ki a gitáros, nincs új dal, turné,album infók... Kezd lassan visszaköszönni a standard állapot, amit annyira utáltunk...

Egy rajongó rákérdezett konkrét dolgokra:

Thanks for stopping by to say hi Sam, but let's get down to business now:

Will we get any concrete info on about the following, before 2009 starts:

New Album
New Guitarist
New Tour
LB.COM

I can't say, because I don't know, if you're going to have any concrete info before 2009 starts.

Szóval ennyi volna mára

 

Címkék: hír

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr56820145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BizKoRn 2008.12.13. 13:19:08

azt tudtuk h idén nem leszz semmi az nem meglepö!Fred is azt mondta h majd jövöre....
hát reméljük

freddyD 2008.12.13. 14:44:21

Azért elvárható lett volna, hogy legalább egyszer összejöjjenek a studióban. Lee hálaadás ünnep utánra írta, hogy lemegy, ha meg ő lemegy, akkor Frednek is tuti kellett volna mennie. Ezek után se Lethal, se Fred nem volt ott
süti beállítások módosítása