HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Tudtad?

freddyD 2008.11.13. 15:15

freddyD: f fredjonm db900dcTudtad, hogy Jonathan Davis (Korn) már nem tekinti barátnak Fredet? Jó, oké tudtad, mert pár napja szóba hoztam, de itt az idézet is: 

"Q: Who's the last person on Earth you'd like to be stuck in a lift with????

A: "Fred Durst, I just don't like what he became."

Szóval a Kerrang magazin megkérdezte, hogy kivel nem szeretne semmilyen körülmények között bennrekedni egy liftben. Erre ő azt mondta, hogy Fred Durst. Nem szeretem azt, ami lett belőle.

Ezt később egy koncert után ki is fejtette egy Bizkit fannak:

I asked him about his comments to Fred and what made him hate him now. He told me Fred was one of the most popular guys around until fame took its toll, and he became an agressive ego-maniac. He attributed Freds swinging decisions to Manic Depression, and said a lot of the time Fred wants to take on the world, others he just CBA.

When he told me why he hated him, he said that Korn and LB had agrred to take Linkin Park on tour, (This was agreed during the recording of *fish) but the marketing and business planners realised that STarfish was gonna make Limp big enough to tour the world alone, and coin more in, so the band decided to dditch the koRn/LP tour.

He then said he wanted nothing to do with Fred, he did try and patch things up but it never worked out.

Összefoglalva: Fredből miután híres lett, egy önző, depresszív és állandóan mást mondó alak lett. Elvileg a Korn és a Bizkit együtt turnézott volna a Linkin Parkkal, de a marketingesek azt jósolták előre, hogy a "Chocolate Starfish" album nagy siker lesz és jobban teszit, ha egyedül turnéznak. Ezután nem keresete a kapcsolatot Freddel és bár megpróbálta rendbetenni a kapcsolatukat, nem jött össze.

Érdekes nyilatkozat és az is, hogy pár évre rá a Linkin Park és a Bizkit turnézott is együtt (Metallicával és Deftones-al)...

A Korn-LB kapcsolat teljesen azért nem szűnt meg, erről bővebben holnap.

Címkék: tudtad

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr95761605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

* mino 2008.11.13. 16:28:07

na ja. elvileg wes is fred miatt lépett ki

BizKoRn 2008.11.13. 17:24:22

persze h tudtuk freddyD :)de azért kösz!
amugy ezt én sajnálom a legjobban mert 2 kedvenc bandám és imádtam amikor1ütt csináltak bármit!
de az élet ilyen!mindig megy tovább!de én mig élek remélek ez ügyben is:)

freddyD 2008.11.13. 22:41:47

Tényleg ismerted ezt az idézetet is? Hmm, azt hittem valami különlegessel fogok szolgálni :P

sheela567 2008.11.14. 13:42:00

Hé, én nem tudtam...

BizKoRn 2008.11.14. 20:03:55

ismertem persze de nyugi tetszett a hir és hogy igyekszel frissiteni akkor is ha alig van hir!csak igy tovább!
süti beállítások módosítása