HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Fostalicska-lista: Spin

freddyD 2009.06.25. 08:05

freddyD: Monkey-typing

Rég pötyögtek a majmok, de most lecsaptak újra. És nem is akárhogyan. Rendkívül szánalmas lista, Bizkit ide vagy oda...

Én speciel csíptem a come with me-t, Don't wanna a miss a thing-et, Hero-t, de a Take a look aroundot berakni... Ezek atomhülyék. Csodálkozom, hogy a Behind Blue Eyest nem rakták be... Vagy a Crushed-ot. Azt még én sem szeretem annyira, de arról a dalról biztos nem is hallottak.

Itt a lista

Címkék: fostalicska lista

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr881207045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eq (törölt) 2009.06.25. 10:18:24

"fuck spin magazine..." - fred durst

Gobiakos 2009.06.25. 11:38:39

Na én ettől kapok agyvérzést... annyit nem teszenk meg, hogy legalább Wes-es képet tettek volna be a csapatról... Mike akkor még sehol sem volt... Max a Snot-ban.

¨°º¤ø„¸LB_Boy¸„ø¤º°¨ 2009.06.25. 12:16:05

Most nem azért, de én az összes szóban forgó filmet láttam, és nekem mindegyik bejött...
Nem tudom nekik ez miért fáj... (Majd kinövik :D )

ripitash 2009.06.25. 13:11:22

Na utánanéztem, és a heylzet az hogy én se gondoltam volna de már elég begyepesedett ez a magazon. Azért mondom mert az egyik underground- lap volt már a 80as években is. Az elején még segitettek is valamelyik jó metál, rokkk, grandzzs bandákon, de mostanra kurvára okosnak hiszik már magukat. Egy szempontból érdekes amit írnak. Szerintem se illik össze a Bizkit dal és a filmmel elérni kivánt komoly izgalom- nagy akció hangulata.

Én úgy vagyok ezzel, hogy a filmet és az alapdallamot sokkal kevésbé szeretem, mint amit Wes és Fred csinált belőle. Amugy szerintem a filmnek még be is jött, hogy alkalmazta a Limp- et, mert a numetálos rajongókat is magához vonzotta. De aztán nem tudom mert a filmet se néztem meg pedig van egy jó Metallica szám is rá, tudom :D

Szóval azért egy fajta divat időszaknak a nagy rokkzenéjét szeretik ennél a Spin- nél valószinű, és csak leszólják az új generációkat, sztájlokat :), nem tudják megkülönböztetni a szemetet. Ami a legnagyobb meglepetés volt hogy szerintem azzal a Rocky dallal sincs semmi baj, pedig az olyat én nem is szeretem, és ilyen igazi 80as évek hagyományos hangulata egy jó összevágással a filmhez.

Összegezve azt gondolom hogy zenei téren elég faszán háromszor többet adott Wes ennek az MI dallamnak, Durst is adott rá egy gondolatokkal teli szöveget eredetien előadva, csak ennek a nagyon okos régi magazinnak nem tetszett hogy ilyen viccet csináltak a komoly akciófilmből.

The Glue · http://the-glue.blog.hu/ 2009.06.25. 15:08:41

@eq: én is pont ezt akartam idézni :D

Abri55 2009.06.25. 22:16:03

Nekem csak annyi a véleményem hogy a Behind Blue Eyes egy kalap szar én utálom főleg hogy néha még a rádióban is megy, mivel ez a legpopulárisabb, és az emberek, akik nem hallgatnak Bizkitet, csak ezt az egy számot ismerik, és szerintem egy unalmas szar! Persze kell ilyen is, de én már NAGYON unom! Igazából ezt csak azért mert FreddyD megemlítette! Meg megemlített még egy számot, ez pedig a Crushed! Szerintem viszont ez egy igen jó szám! Jah és akkor már egy két szót a Take A Look Around-ról, szerintem teljesen beleillik a Mission Impossible filmbe, annak idején ez tökéletes volt, mindenki arról beszélt hogy a LB csinálta a betétdalt, ami mellesleg nagyon ütős és kemény lett! Még a remixet is szoktam hallgatni néha (New Old Songs)! Most így megnézve a listát, nem tudom mi bajuk van Eminem - Lose Yourself-jével, és Nickelback - Hero-jával! Szerintem mindkettő nagyon jó! Ezek tuti nem 100-asok!

ripitash 2009.06.25. 23:00:08

.. amugy bele is illik, ha akarod... tenyleg.. meg javit is a film szinvonalán... vagy nem tudom, ahogy mondtam, azt a filmet én ha felig lattam.. azt is csak hanyagul >; )

The Glue · http://the-glue.blog.hu/ 2009.06.26. 01:48:27

Na ez nem ide tartozik de a Metallica - I disappear (amit asszem külön a filmhez csináltak) az is kurva jó

copiedname 2009.07.19. 18:27:22

Freddy! Nagyon sokszor írsz arról a bejegyzésekben, hogy nagyon sokan bántják a zenekart, pedig nem is ismerik, a legkisebb dolgokba is belekötnek, stb. Mindenekelőtt leszögezném, hogy én sem szeretem a Limp Bizkitet, de egyetértek veled abban, hogy leszállhatnának már róluk. Te azonban a másik véglet vagy. Te nem egy elvakult utáló, hanem egy elvakult rajongó vagy. Ez a szám megérdemelte a helyét a listán. Magadat teszed nevetségessé azzal, hogy mindenre ugrasz, ami negatív véleménnyel van a Bizkitről. Szép tőled, hogy véded őket, de azért ne felejtsd el, hogy mint minden nagy banda, ők is adhatnak ki szart a kezeik közül.

freddyD 2009.07.19. 18:55:15

@copiedname: Nem hinném hogy elvakult rajongó lennék. Tény, hogy kedvenc bandám, de olvashatsz itt bőségesen bejegyzéseket a blogon, ahol kifejezetten kritizáltam őket.
És tudom, hogy adhatnak ki szar dalt (Legjobb példa a "Show me what you got", amit nem tudok megszeretni és az istenér nem értem, hogy miért játszották a turnén), de a Take a look around nem egy szar dal. Még ha egyesek annak is tartanák, szó sem lehet róla, hogy a legrosszabb filmes dalok közé be kéne válogatni.

eq (törölt) 2009.07.19. 23:06:29

@copiedname: röviden: nekem a take a look around tette fel a pontot az i-re és azután ragadtam életemben először gitárt. Ha "csak" ennyit köszönhetek neki, már nem igaz, amiket itt összehordtál. Ez a szám kibaszottul nem érdemelte meg a helyet a listán, mert nyers és zúzós és még az adam clayton & larry mullen verziót is maga mögé szorította, pedig '96-ban odatették ők is magukat. Több előadó pályázott erre a dalra, de végül maga Tom Cruise döntött ez mellett. Nem egy szimfónia, de a trailer-ben nagyott ütött az a zúzás, valahányszor reklámozták... tudod miről beszélek.
süti beállítások módosítása