HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Fostalicska-lista: IGN

freddyD 2008.10.05. 09:41

A régi Limp Bizkit rajongók már megszokhatták. Az együttest kinevetik, kigúnyolják nem veszik komolyan. Hogy miért volt ez a nagy gyűlölet? Nem tudom. Talán mert az embereknek mindig is bajuk van valami újjal, amely még sikeres is (lásd Tokio Hotel), vagy csak egyszerűen sikk volt utálni azt, ami épp bejött az embereknek.

Ember azt hinné, hogy miután kiadták a teljesen kommerszmentes EP-t 2005-ben, vagy sok tudatlan szemében a banda halott, talán most az egyszer leszállnának róluk. De nem. Szerintem sok fröcsögő-hőbörgő visszasírná a Bizkitet, láttán, hogy milyen a zenei világ manapság.

Mindenesetre megjelennek ezek a frankó kis negatív-listák, ahol érdekes módon a LB általában vagy legfelül, vagy igen dobogós helyen van. Ilyen például az IGN (igen, AZ az IGN, amely videójátékokról ír!) friss listája...

A legszarabb Nu-Metal

Hogy mennyire végtelenül szánalmas ez a lista, azt nem nagyon kell részletezni. Metallica(!), Staind, Creed, Vanilla Ice... Nu-Metal? Kérem szépen, milyen szivarozó majom készítette ezt a listát? Papa Roach "Infest" albumát leszólni bámulatosan nagy röhej, a Crazy Town-t meg még dícsérik is a szövegben... Azon, hogy a Bizkit a #1, most lepődjek meg? Aztán ilyen magyarázattal?
IGN, maradj a játékoknál, mert ez marhára nem megy neked.

Címkék: fostalicska lista

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr34696100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lpneo01 2008.10.05. 16:44:18

ez egy hülyeség, ne is foglalkozz vele. Az Infest az évezred legjobb rock albuma, a Metallicának köze sincs a numetálhoz, valakinek nem volt kint a négy kereke mikor ezt írta, nyilván csak az volt a szándéka hogy megkavarja a *zart egy kicsit, és így legalább írnak hozzá kommentet.

Bizkiték meg igazán újraegyesülhetnének már

HardRic 2008.10.05. 18:39:11

én is utálom a Hokizó Fotelt de csak azért mert az énekes egy transzvesztita akinek a hangja 17 évesen mutált... Egyébként nem lenne bajom velük.

freddyD 2008.10.05. 19:19:09

Te valamit félreértettél.
Én nem utálom a Tokio Hotelt. Én nem tartom őket jónak és ezért nem hallgatom őket és ezzel részemről annyi. Attól még miért utálnám? Ha nem hallgatom őket, nem idegesíthetnek. Ilyen egyszerű. Annyi utálat van a földön, teljesen feleslegesen.
Akinek tetszik, az hallgassa. Akinek nem, az ne hallgassa.

HardRic 2008.10.05. 19:43:48

Jajj, nem is úgy gondoltam hogy te. Egyértelműbben kellett volna fogalmaznom. általánosságban beszéltem a TH utálókról.

Engem legjobban az a körülugrálás irritál a tinilányok részéről.

FFZoli 2008.10.05. 20:51:05

Ez szánalmas. Nem tudom megéri-e idegeskedni rajta. Ez egy nagyon komolytalan és átgondolatlan lista. Metallica Nu-Metal? Köszönöm, nincs is több kérdésem.

Goff97 · http://ndmusic.blog.hu 2008.11.30. 15:53:18

ömmm... Vanilla Ice nu metal? érdekes... a Metallicáról meg ne is beszéljünk... bezzeg a Linkin Park az istencsászár mi? (egyébként nagyon szeretem a Linkin Parkot csakhát a felsorolt előadók nagyrészét még jobban) meg hogy a P.O.D.-ot fikázzák! szerintem nagyon jó ötlet volt a keresztény nu metal mert most ennyi erővel fikázhatnák a Haste The Day-t, Skilletet meg az As I Lay Dying-et stb. hogy keresztény metalcore-t játszanak

The Glue · http://the-glue.blog.hu/ 2009.05.29. 14:54:22

Annyit a lista színvonaláról h a Metallicat a nu-metalhoz sorolják...
süti beállítások módosítása