HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Fred vokálozik, Wes csodálkozik

freddyD 2015.05.18. 18:29

Ahogy Fred csiripeléséből kiderül, nemrég elkezdte a vokálok rögzítését az új albumhoz Hamburgban.

Recording vocals in Hamburg, Germany for the next few weeks

Most lehet (sőt biztos) egy átlag Bizkit rajongó elkezd gondolkodni, hogy ezt nem olvasta már legalább tizenötször az évek alatt? Mindenesetre Wes Borland egy interjú során csodálkozott is, hogy ő nem is tud erről

That's news to me. Oh boy! I've recorded 25 songs so I don't know which ones he's working on. I'm excited to see what it sounds like."

Na, ez nekem is új. Már régen felvettem vagy 25 dalt és nem is tudom, hogy most melyeken dolgozik azok közül. Alig várom, hogy meghalljam, hogy milyen a végeredmény

Forrás

Címkék: hír

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr927470746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása