HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Amiért hiába kerestük a kazettát

freddyD 2014.06.17. 16:58

Még egy fejezet a "pedig már azt hittük,hogy..." fejezetbe. A kazetta nem fog megjelenni, helyette majd megvásárolható lesz online. Legalábbis reméljük.Valamikor.Talán.

 

Update - the Endless Slaughter cassettes have been delayed at customs so we have decided to make them available online, as soon as we can. There will not be an unlimited amount so stay tuned for the online availability www.limpbizkit.com

The summer concerts have been absolutely amazing and we are extremely grateful for the opportunity to connect with you live.

It is an exciting time for the Limp Bizkit Family.

Címkék: hír

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr196313326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása