HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Endless Slaughter

freddyD 2014.06.11. 17:41

Már csak párat kell aludni, míg kedvenceink fellépnek a Budapest Park színpadán, de lehet, hogy nem csak a koncertért érdemes majd kilátogatni.

Fejükbe vették a srácok, hogy eléggé limitált kiadásban (1000 darab) piacra dobnak új tartalmat, amely értelmezésem szerint az új albumon sem lesz rajta. Hogy még pikánsabb legyen a dolog, ez az 1000 darab kazettán(!) fog megjelenni, amit csak a turnén lehet megvásárolni. Hogy pontosan hogyan kell elképzelni ezt a kiadványt, mennyibe kerül és hány darab kapható/helyszín, azt nem tudom.

 

Mindenesetre az Armpit atyja Marcelo megkérdezte erről Fredet, aki először ezt írta, hogy

"it is a four part experience that can be digested in one listening, some may call it a song. we named it ENDLESS SLAUGHTER

majd erre visszakérdezve, hogy ez a kész terméknél mégis hogy néz ki, a megszokott értelmezhetetlen kriptikus módon válaszolt

"thats not what i am saying. what is a song anyway? why need a song when you can just get tot hem eat of the idea? songs are too long.

Öhm, hát jó.

A legutóbbi turnés koncerten azonban mintha előadtak volna egy részletet belőle. Tetszik amit hallok, mindenképpen megpróbálok szerezni egy kópiát belőle

 

 

A Budapest Parkos fellépést illetően itt vannak a kezdési időpontok

A fesztivál időrendje:
16:00 - kapunyitás
17:00 - POWERMAN 5000
18:10 - BATTLECROSS
19:45 - ROB ZOMBIE
21:30 - LIMP BIZKIT

 

Címkék: hír élő

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr946296045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizkitman 2014.06.12. 19:55:04

2009 Volt fesztivál...
Ennyi ideje várok hogy jöjjenek és végre hétfőn ismét egy életre szóló élményben lesz részünk!!!
LBF!
süti beállítások módosítása