HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Még egy Wes interjú

freddyD 2012.08.30. 07:58

A német laut.de portálnak adott Black Light Burns témában interjút, ahol szerencsére szó esett a Bizkitről is.

Ott rákérdeznek a 2006-os káoszra, ahol Wes ezt mondja:

Sokan azt hiszik, hogy 2006-ban kiléptem (múltkor még nem ezt mondta), azonban ez így nem igaz. Az egész banda szétesett. Volt pár dalunk, amivel viszont Sam nem volt kibékülve. Frednek aztán meg nem volt kedve promótálni az anyagot és turnézni. Senki nem volt boldog azzal a helyzettel és valahogy mindenki egymás ellen dolgozott. Bár továbbra is együtt akartunk zenélni, de nem találtunk kapcsolatot egymáshoz. Lehet, hogy ez most furcsán hangzik, de most erősebbek vagyunk, mint valaha.

Címkék: interjú wes

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr934741002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(qwerty) · http://lpsun.blog.hu/ 2012.08.30. 13:37:26

ha most erősek akkor anno tényleg nagyon gyengék lehettek :)
tudtommal akkor azért szüneteltek mert összevesztek kicsit
meg ez ellent mond azzal az interjúval amikor valamelyikük azt mondta hogy Fred hívta össze az eredeti tagokat hogy neki kéne újra állni zenélni, nem pedig azért mert megakadtak pár számmal

klip is jöhetne már, nem igaz hogy az egész album 1 klipet érdemel, azóta semmi

TBoy15 2012.08.31. 07:17:12

elvileg elkezdték a bring it back-et de hogy mivan vele... fasz se tudja
süti beállítások módosítása