HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Lethal kipakol

freddyD 2012.07.07. 07:52

Valószínüleg olvashatta Wes üzeneteit (többek között nekem is válaszolt) és csúnyán belekezdett egy kitálalásba, ahol többek között pénzéhséggel vádolja a többi tagot.

Úgy látszik most már végképp annyi, szóval ezekkel már igazából nincs min ártania...Max beperelhetik :P De nem, ezt nem jó olvasni...

-I actually am so over it. It's not funny. Good luck. I wish you guys the best.

-In life never sacrifice your dignity for a $. I was successful before lb and will continue to live my life on -ómy terms. Thanks all the fans!

-Truth hurts. Wes quit how many times? When I had 10 guys sleeping in my living room and begged the band to bring Wes back.

-Also they never even had the courtesy to sit down face to face and talk things out. And after 17 years of being me there's a problem?

-I never missed one show,was there through thick and thin. Gave my heart and soul to the band. I'm just man enough to stand up for myself.

-Don't get it twisted the truth will prevail!! I'm just intrigued how some people can just disown family Lots more to the story my friends.

-How can people expect me to live my life waiting on fred durst? He takes all the credit. Steals money. I made "why try" and "bring it back"

-Thank you for all the people that supported me on lb. at one time it was a band. We were team. Then it became the fred first show.

-And since the guys were running low on money Wes told me to hold on my feelings so he can pay his mortgage. So sad.

-Fred durst got paid 1.6 million $ for the "free napster tour" free my ass.I paid out of my own pocket to do that tour. respect

-So all you people passing judgement on me. Go fk your self. That job will be left to GOD. Otherwise. Love and respect

-Ok. I've moved on. Please feel free to unfollow if you want. I'm a genuine honest person. At this point in my life I'm living it "MY WAY"

-I was totally chillin until Wes had to open his mouth talking down to fans about a twittation a fan made,so rude.

-And after 17 years at least sitting down and talking face to face like real men didn't happen. That's some pussy ass shit.It's all abt the $

-I do appreciate all the good times and there was many. I love my friends and fans and owe my life to you. Thank you to my real friends-YOU

-Last comment. Fake friends suck. We been through so much and I was genuine. Whole new meaning to "counterfeit" You should be ashamed.

-I'm not going to put these guys down. At one time they were cool and things were great. I'm not on a hate mission. $ makes people desperate

-A real man looks another man in the eyes and confronts the the issues. Obviously fred didn't have the balls to look me in the eyes and talk.

-Thanks for the support,I couldn't fake the funk anymore. Stay true to your heart no matter what and never let anyone tell u how to live

-I'm gonna throw up. I already moved on til Wes made that statement Even though he got fired before they came to my house and quit 2 times.

-“: Yo Lethal.. Wtf is goin on here?!?!.. LB needs to get back tigether”< apparently the "real" lb is with dj skelewhore

-“: WTF!?... Did Franko betrayed you too!??. I think hes only doing his job...”<his job was to set my stuff up

-“: So, LB is breaking up? :/”> no just I'm not part of it anymore. They got a dj who can't dj. Dj skelewhore.

-“: how much work did you do on the 2 new albums Limp Bizkit is working on?< 0 fred took all control of everything

-“: When the cd with limp Bizkit and lil Wayne come out man can't wait”< cool man. It should be out.in 20 years ha

 

Címkék: dj lethal

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr704634219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S0und 2012.07.11. 19:00:42

Nah, hadd osszam meg veletek újból a régi "Wes teóriámat". Vagyis hogy miért alakult újra a banda.

BLB anvil pants odyssey tour dvdnél indul a story. Ott elhangzik az, hogy amikor kilépett LBből, és full time-ba nyomta a turnét BLB-vel, nem volt valami nagy sikerükt. Volt olyan buli ahol 20-an voltak, volt olyan hogy 1500-an. Gyak. 0 publicitásuk volt, a kutya nem ismerte őket. A turné vége fele, már olyan BLB plakátokat csináltak, hogy vesz 50%-ba rajta volt egy LB-s képpel, és ki volt írva, hogy LB gitárosának projectje. Ami szerintem nem kicsit elkeseredett húzás volt már a részükről. Mivel BLB Wes saját side projectje, a nem túl sikeres túrné(kat?) ő pénzelte, és ugyan volt turné manager, de szerintem a fellépéseken kívül is elég sokat dolgozott azon, hogy jobban menjen a szekér.

Itt van ez a csávó, aki egy sikeres banda gitárosa, hozzá volt szokva, hogy neki csak a fellépésekkel kellett törődnie, a mögötte lévő team mindent intézett helyette.

Erre elkezdi a saját side projectjét, ahol mint énekes-gitáros működik, manage-li a bandáját, komoly pénzeket öl bele. Majd rá kellett többennie, azért mert ő Wes Borland, a LB volt gitárosa, a kutya nem kíváncsi rá, ha nem foglalkozik a bandája PR-jével.

Szerintem 3 okból jött vissza:
- először is vissza akart térni abba a székbe, ahol neki csak az éppen aktuális koncertjével kellett törődnie, downtime-ba meg megy a többi bandával és várost néz.

- LB-ben volt pénz, volt fanbase, a megélhetését tudja biztosítani, és...

- Félig titkos szándékkal, építheti BLB-t a már meglévő LB fan-ekből.

ebben a 3 pontban 100%-an meg vagyok győződve.

Nem csak! azért állt össsze Wes meg Fred, mert "felnőttek végre", és rájötek hogy ez az "életük". Nagy francokat.

Továbbiakban az is igazol mindent, hogy lesz majd BLB+LB tour.

Én símán el tudom képzelni azt, hogy Fred és Wes megegyezett mint két "felnőtt" ember. Wes visszajön, újra mehet a szekér, jön mindenkinek a lóvé, és mindeközben egyre inkább előtérbe helyezheti BLB-t, ahol már nem mint valami néma gitáros fog szerepelni, hanem frontember. Ugyan abban a szerepben csilloghat, mint Fred LB-ben.

Röviden ennyi :D

FxS 2012.07.12. 07:03:43

@S0und: Nem hiszem hogy ennyire komor a helyzet, de nem tudom megcafolni sem. Avval, hogy epitgeti a sajat kis projektjet is semmi gond nincs, amig a fo az LB. BLB-ben rohadt jo zenet ir. A penz viszont biztosan elegge eloterben lehet, ha mar Lethalnak is ez az egyik szivfajdalma. Marakodnak a reszeken. Egy idore most elment a kedvem toluk.

Abri55 2012.07.12. 07:03:50

Valahogy nekem is hánynom kell ezek után :( ...

gosford 2012.07.13. 19:18:35

@S0und: érdekes és szerintem nagyon sok igazság van ebben, a pénzügyi részben szinte teljesen biztosan. ha más nem is erre bizonyíték, akkor a kiadóváltás mindenképp (és az azután következett elég nagy csend, majd később a morgolódás)- kitudja, hogy ez a későbbiekben szerencsés váltás lesz-e.

még pár dolog, akármennyire szeretem a blb-t és az egyik kedvenc zenekarom, rettentően rétegzene és soha nem fog hatalmas tömegekhez eljutni, pláne nem fesztiválokra, nagyszínpadra, headlinerként. viszont az, hogy most megint az lb-ben van nagyon megdobta az érdeklődés a blb iránt.
egy kis példa erre a Combichrist, velük például anno (szerintem) kifejezetten sikeres usaturnét nyomtak (itt már lehetett is tudni, hogy visszamegy az lb-be), klubokban, kisebb helyeken, mondjuk mint nálunk az a38. ha valami rétegzene, akkor a Combichrist az, viszont az adott réteget nagyon jól el tudják érni, nyilván a színvonalas koncertjeik miatt, hiába nem fesztiválokon játszanak. viszont mióta a Rammstein előzenekaraként klimpíroztak nem kevés ideig, őrült módon megnőtt feléjük az érdeklődés, nagyon sok olyan ember van, aki életében nem hallgatott aggrotechet, industrialt vagy dark electrot, de mégis ott csápol a koncertjeiken.
ezzel csak azt akartam mondani, hogy nyilván Wes sem hülye és Fred sem. Nyilván ők is pénzből élnek és valljuk be hogy a Cobra PR-je egyenlő volt a nullával, hiába nem ebből jön a nagyobb bevételük.

sajnos Wes utóbbi viselkedésétől egyszerűen hányingerem van, függetlenül attól, hogy igaza van-e vagy nem. ha a twitteres bejegyzéseket nézzük, Lee kismilliószor jelezte a többiek felé, hogy kommunikálni kéne - ők (illetve Wes) pedig inkább a háta mögött, a rajongóknál fikázódott. sajnálom, de ez kezd megint 2001 lenni és eszembejuttatni azt, mért is utálták akkor és fogják utálni annyian most őket megint.
süti beállítások módosítása