HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Wes Lethalről

freddyD 2012.07.06. 14:20

Valaki írt Wesnek, hogy az emberek örülnének Lethal viszatérésének, erre Wes azt írta, hogy érdekes, mert az egész turné alatt egy tábla nem volt erről. Íme a párbeszédük (amit ha jól látom időközben Wes le is törölt.

@wesborland People didn't bring signs to the shows on the European tour because they were probably afraid Fred would kick them out


@Luv4LB Sorry. No. Not going to happen. Thanks for your support, but that's a wrap. We started without him and we'll end without him.
@Luv4LB And nobody thought they would get kicked out for signs. That's absolutely insane.

Amúgy szerintem rohadtul nem abszurd gondolat, hogy Fred emiatt el kezd hisztizni koncert közben...


@wesborland But LB also started without you. Rob Waters was the original guitarist. I think you should give Lethal a second chance.

@Luv4LB Dude. Just fucking be glad the four of us are together and don't trouble yourself with the inner workings of the band.
@Luv4LB And Rob Waters is irrelevant. No songs that you know we're written before I was a member. Chill out.


@Luv4LB We've given Lee 1000 chances. Stop. Just stop. You don't have a clue about anything. Please just stop. Because I am right now.

@wesborland I know the songs on Mental Aqueducts were written before you were in the band. I'm not angry at all.


@Luv4LB as I said. I'm done. My last reply to this topic. Lethal is out.

Azt hiszem , erről ennyit... Valahogy viszont nekem Lethal még mindig az ötödik ember és az is marad. Wes is hányszor kinn volt már tartósan, erre tessék. Ő írkál ilyeneket másoknak

Címkék: wes dj lethal

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr474633170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FxS 2012.07.06. 16:03:57

Wes Twitteren teljesen mas ember mint a videokon vagy eloben. Elegge elutasito es undok tud lenni.

gosford 2012.07.06. 16:03:58

nos, én például abban az abszolút nonszensz helyzetben érzem most magam, hogy mindkét oldalnak igazat adok, mindkettőt megértem és közben egyiket sem. a zenekar oldaláról, azt hiszem tartoztak volna annyival a rajongóknak/zenéjüket kedvelőknek, hogy legalább az lb.comra (ez is minek van? a rajongói lb oldalak köröket vernek rájuk) feltesznek egy "igen, elváltak útjaink, sok sikert kívánunk a továbbiakban, stb.stb.stb." már csak azért is mert egy kisebb euro körútra indultak és aki nem követi őket twitteren, fogalma sem lehetett arról a hisztiről, amit levágtak egymás között. amennyire nagyvonalúak tudnak lenni a rajongókkal, annyira taplók is, sajnos.

a másik oldalról meg, azt hiszem a rajongók egy picit visszább is vehetnének a nagyarcos ítélkezésből, bármennyire szeretik-szeretjük Lee-t, akármi lehetett a háttérben, ami meg egyáltalán nem tartozik ránk részletekben. a folytonos lihegés ezzel kapcsolatban elég frusztráló lehet, főleg, hogy most mindenki megint Fredet szapulja. vagy West, vagy akárkit aki az útjába kerül.

nem lepnek meg a folytonos sértődések és ki-be mászkálások, ezt csinálták mindig. csakhát, zavar ez a sunnyogás (merthát dj skeletort kb a színfalak mögé baszták be - elnézést...- ;D), meg a szokásos hülye helyzetkezelés. azért hajrá. inkább új zenéket hallanék tőlük, mint állandó acsarkodást.

freddyD 2012.07.06. 16:11:46

@FxS: Szerintem Twitteres énje az igazi. Amit Dream Theater témában művelt anno, az már szinte trollkodás volt (de leginkább éretlen)

Loverman 2012.07.06. 19:51:50

Azért hiányzott a turnéról, Skeletor bénázott Fred kiis borult rá sokszor. Meg hát samplereket told be és ennyi. Persze így is qva jó koncerteket adtak de a lényeg a részletekben van. Lethal fog még rohadtul hiányozni főleg a következő albumról, nagyon megdobta őket kivéve talán a GC-t. Nem lehet őt helyettesíteni.

Azért nem adtak ki hivatalos nyilatkozatot, mert próbálták a háttérbe megoldani, Johnal ugye sikerült csak Lee xarul kezelte a helyzetet. Ez a nyilvános utálkozás sajnos kizárja, hogy rövid időn belül visszatérjen :( De remélem évek során megoldódik, ahogy anno Wes-el is ez volt.

Nincs erre a helyzetre jó megoldás az a baj és felesleges bárkit is hibáztatni, lehordani. Meg hogy így kellet volna, úgy kellett volna..senki nem örül ennek és szar de ez van.

GapingSoul · http://www.justanother.hu 2012.07.07. 07:35:11

Érdekes dolog, mert én magam is pont ezen megyek keresztül: én is épp most hagyom ott a zenekarom. Nem tudom, mi valahogy meg tudtuk beszélni, meg lekommunikálni is igyekezzük a lehető legnormálisabban, de az is igaz, hogy körülöttünk nincs ezredakkora hype sem (meg pénz se, meg fű se, ugye). Én sajnálom Leet, Westől meg többet várnék mint ez, de úgy látom, ő is belátta, hogy akkor marad ebben a zenekarban, ha felveszi ezt a stílust.

gosford 2012.07.07. 07:35:13

ez a hiszti teljesen ovi már... feladtam a követését. gud lak mindenkinek :)

FxS 2012.07.07. 07:35:14

Lethal feltehetoen meglatta Wes valaszat. Erdekes miket ir, csak nem segit senkin vele.

freddyD 2012.07.07. 08:37:20

@GapingSoul: Ne már.Ennyi volt a Just Anothernek? :(

gosford 2012.07.07. 13:28:12

bármit csinált (vagy nem csinált) Lee az biztos, hogy ő volt az egyetlen közvetlen és egyenes tagja a bandának, bármennyire nem tetszik az, ahogyan most viselkedik/viselkednek egymással.
egy kicsit az az érzésem, hogy a cash moneyhoz való szerződés körül lehetett valami először ami később kinőtte magát. ha ez tényleg így van, akkor sajnos Lee nem mondhatott baromságot a pénzügyi-szakmai-főnökösködés témakörben. nem ítélem el őket, ők is pénzből élnek és nyilván olyan döntéseket hoznak ami számukra is kedvezőbb, csakhát ez az egymásramutogatás és taplóskodás nyilvánosan, tényleg kinek hiányzik ez. és ez már rég nem a szakmai különbségekről szól.

Hotride 2012.07.07. 22:41:16

@gosford: Én is ezért birtam őt. De engem nem érdekel ki mennyit keres meg ilyenek ez a belső ügyük. Lényeg, hogy jó zenét csináljanak meg a koncertek többi nem ránk tartozik, oldják meg maguk és leszarom. Lee nagyon elcseszte ezt a nyilvános mocskolódást, egyszerüen amatör dolog! Ha igaza van ha nem ez nem profihoz méltó. És vszinű csak a düh beszél belőle. Ennek ellenére birom őt és bárcsak megoldódna és visszatérne. És mindannyiuk magukba néznének és engednének.
süti beállítások módosítása