HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

#LoveForLB (Április 5)

freddyD 2012.04.02. 18:18

Akinek van twittere, terjessze az igét most csütörtökön és hátha sikerül felkerülni a trendek közé. Múltkor nem sokon múlott...

Ha ezzel csak minimálisan is, de talán segíthetünk nekik. Ha lesz pontosabb időpont, majd pótlom

Címkék: rajongók

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr604357554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GoldenPuffs 2012.04.02. 19:19:42

nem akarom bunkónak tünni de rohadt egy dolog ez...

megint ilyen negativ nemtudom mivel kell foglalkozni hogy eggyüt legyen a banda istenem...

kijött a Gold Cobra.. sokak szemébe gyöngyszem (enyémbe is ,egyedi élmény)

és akkor két szinte legfontosabb tag akiket szeretek
(John mert Dobos és énis dobolgatok :) tanulom és Limp bizkitre tolni az eggyik legjobb, magyarán John az eggyik kedvencem )
(Lethal mert ööö tényleg a Limp bizkit eggyik legfontosabb tagja ... szinte őő töle Limp Bizkit a Limp Bizkit..áhhh)

nem hiszem el....

Am csinálok egy Twittert már csak azért is! +1 én

FxS 2012.04.02. 21:31:50

@Chinook: egy szimpatikus kezdemenyezes. Probaljuk meg kimutatni, hogy tamogatjuk oket ilyen nehez idokben! Ha mind egyszerre, partatlanul kuldunk jelzest felejuk, talan Fred, Wes es Sam erosebben akarja megtartani Lethalt es Johnt, valamint az utobbi ketto talan radobben, hogy mennyire fontosak valaki(k)nek es ez erot ad a problemaik lekuzdesen. Sokat, tudom, nem lehet elerni evvel, de ha mar csak egy piciket kozelednek a nezopontok emiatt, az mar megerte.
süti beállítások módosítása