HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Courtney Love "Hole"-ja a Bizkit miatt lemondta a fellépést

freddyD 2011.10.17. 18:17

Úgy látszik nem csak a Machine Head tud picsogni, a Courtney Love féle "Hole" banda lemondta fellépését az ausztrál "Soundwave" fesztiválról. Az ok: Korábban kellene fellépnie mint a Limp Bizkitnek és ez hallatlan pofátlanság!

Love ezt twittelte a fesztivál promóterének

"what bloody flight of crazed fancy made you think we’d open for limp dude ? no offence, thatsnuts.”

"Mi a tökömet* gondoltál, hogy mi nyitunk majd a Bizkitnek haver. Minden tisztelettel, de ez röhejes

* Ha valaki tudja mit ért flight of crazed fancy alatt, az írja már meg, mert még a google sem segített.

Forrás

Címkék: hírek

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr293309832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chris.Dywant 2011.10.17. 18:57:47

erre csak annyit tudok mondani hogy... istenem -.-

hptr 2011.10.17. 19:48:35

miért ilyen menő utálni a limp bizkit-et?

Gobiakos 2011.10.17. 23:05:21

@ufig: Mindig is az volt, és "hál' Istennek" semmi sem változott az évek múlásával. Az irigy emberek így tudnak csak megnyilatkozni...

freddyD 2011.10.18. 07:18:03

@ufig: Mert mindenki azt mondja, milyen arrogáns és pöcs Fred Durst (általában vele van bajuk mindenkinek) de mégis mindig a mások arrogánsak a bandával szemben és nekiállnak hisztizni. Nem tudom, hogy a Bizkitnek miért nem volt baj tavaly, tavalyelőtt helyenként délután zenélni egy órát, míg másoknak ez méltóság alatti

gosford 2011.10.18. 10:40:09

rofl, Courtney Love, én igazából azt sem értem, hogy egyáltalán hogyan ténykedhet még valamit a zene környékén, évekig és szerintem még most is Cobain hátszelén evickél.. ami csak azért vicces, mert Fred az egyik olyan előadó aki a lehető legnyíltabban vállalta hogy mennyire inspirálja őt Kurt, nadehát mindegy is.

Hotride 2011.10.18. 14:29:43

Egy ismeretlenebb és sikertelenebb zenekarnál még nagyobb vicc, csak az irigység lehet. Frednek már benőtt a feje lágya viszonylag, pl nemrég amikor volt a Slipknot balhé előtte szinte nyalt nekik, mégis ezt kapta..

Egyes embereknek még mindig divat szidni őket de ez mindig így volt és így is marad. Én annyira már nem akadnék fent ezen mindig, szerintem ebből már inkább ők is táplálkoznak és szánalmas. Negatív reklám is reklám.

FxS 2011.10.19. 01:55:14

A Hotwire internetes rockmagazin idezi maddah valaszat:
"Like we were going to ask her permission every time we book a band. No point taking her back, only for her to cancel later, or turn up and act like a rotten t— to other artists and fans. I am really mad about this. I was given so many assurances that this would not happen when I took the booking."

@freddyD: flight of imagination koltoi ellentete

rDAVE 2011.12.21. 06:35:09

@gosford: 2009 óta tevékenykedik megint a zene környékén és valószínűleg csak azért mert felélte már az összes pénzét Kurtnek

pár éve valamelyik újságban láttam is róla egy képet hát az valami undorító volt :D ott is azt írták hogy már adósságai vannak annak ellenére hogy Cobain szinte minden személyes cuccát eladta már (pl a naplóit is amiben leírja hogy nem akarja a média vagy hasonlók kezébe jusson...)
Mindig is szánalmasnak tartottam ezt a nőt de most magán is túltesz. :D

Limp-Action 2011.12.21. 13:19:03

@rDAVE: Most meg azt hallottam német tv ből hogy lakbért nem fizeti egy ideje és kifogják lakoltatni!
szánalmas, nem???
süti beállítások módosítása