HTML

Limp Bizkit

freddyD: 9710002611 Fred Durst: „Megegyeztünk, hogy sokkal jobban undorít minket a populáris zene jelenlegi állapota, mint egymás feje. Annak ellenére, hogy külön utakon járunk, rájöttünk, hogy azt az egyedülálló energiát, amit ez az öt ember nyújt, nem lehet máshol megtalálni. Ezért alakul újjá a Limp Bizkit.”

freddyD: lbf

Friss topikok

Bizkit elriasztotta a Machine Head-et

freddyD 2009.07.07. 23:13

Nem tudom, hogyan lehetne az ilyet kommentálni. Gyerekesség? Büszkeség? Leginkább úgy jellemezném, hogy marhára nem professzionális.

A Machine Head lemondta az augusztusi brit Sonisphere fesztivált, mert nem tudtak kibékülni azzal, hogy miután a Bizkit utólag bekerült a fellépők közé, nekik előttük kellett volna játszani. Persze a döntésban az is fontos, hogy a szervezők nem tartották be igéretüket, azt emiatt is sértve érezték magukat.

Mindenesetre érdekes, hogy a MH rajongók a Bizkitet utálják ezért (már várom, hogy majd dobálnak dolgokat Durstékre...) és nem a saját bandájukat. Most komolyan, Bizkit csinálta volna ezt, nem a Machine Headet okolnám... Nagyon szánalmas lépés a rajongók felé, akik már megvették a jegyet.

De Bizkit nem csinál ilyet, mert profik és ha kell belgiumban fellépnek 16:30 és 17:30 között is.

Címkék: comeback

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limpbizkit.blog.hu/api/trackback/id/tr191233151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ambrus90 2009.07.08. 00:26:13

Be is szartam volna ha nagy nehezen ráveszem magam h Szegedtől Sopronig vonatozzak, megveszem a jegyet, erre lemondanák a Bizkiték...egy ideig féltem is ettől de végül szerencsére meg lett tartva, ráadásul a lehető legszínvonalasabb módon! BTW ELSŐ XD

GapingSoul · http://www.justanother.hu 2009.07.08. 01:46:22

"...és ha kell belgiumban fellépnek 16:30 és 17:30 között is."

Igen, ennyi.

A profizmusról jut eszembe, tényleg nagyon furcsa, hogy most, hogy Fred felhagyott a jó kis botrányos viselkedésével, leesik egy csomó embernek, hogy "hoppá, milyen profi zene is ez, hoppá, milyen profi zenészek ezek". Hát bakker, nem véletlenül szereti őket rengeteg zenész, és nem véletlenül lettek ILYEN népszerűek. A sok alma meg csak kapkodja a fejét, lol.

Durst Papi 2009.07.08. 10:05:42

nemtudom isemritek vagy sem a Machine Headet, de nekik is volt egy erős kiugrásuk a RapMetalal irányába, ami miatt sok fant elvesztettek, és aztán szépen visszatértek az eredeti stílusukhoz. És azért nefelejtsük él hogy ezt Fred is majdnem elkövette ezt a Creen miatt, de aztán mégis felléptek, egy kis csúszással

de azzért ők se kutyák


www.youtube.com/watch?v=HZxMbufBrrY

2009.07.08. 10:46:19

@Durst Papa: én a Machine Head-től pont ezt a két albumot szeretem a leginkább. A The Burning Red és a Supercharger nu-metál album volt, és tényleg furcsa kitérő volt, ha a többi lemezeit nézed, mind ilyen Metallica-s cucc. Azokat nem is bírom annyira. De ezt a kettőt imádom :D
A From This Day pedig az egyik kedvenc számom tőlük :b

2009.07.08. 10:50:56

mondjuk MH-t kicsit komolyabb együttesnek véltem, de úgy tűnik tévedtem...

FxS 2009.07.08. 10:58:12

kis kitero: Fred az este fent volt LB chat-en es megigerte, hogy ma is felnez

Ez most onnan jutott eszembe, hogy az este paran a Psyko Dalek nevu glasgowi egyuttest probaltak neki reklamozni (akiket amugy en is partolok - nincs sajat albumuk, tavaly oszig ingyen le lehetett tolteni a nem hivatalos albumot), mint "ghetto metal". Innen jott aztan Fred utolso Twitter bejegyzese.

KuRi-val egyet ertek, viszont szerintem a tobbi albummal joval melyebbre vittek a hangzast, mint a Metallica, talan a dallamossag rovasara.

ripitash 2009.07.08. 12:44:51

@GapingSoul: Ez jo, nekem bevert, kábé igaz is. BizKit saját :) krosszover zenét ad, csak túl hiresek leettek már ehhez képest is. Én mostanra vettem elő annyit hogy megtudjam milyen baszott jó és fan legyek : )

Tök szar hogy most megint neem lesz netem 1 hétre, faja olvasgattni ezt a blog- ot.. ;-`

Exxon01 2009.07.08. 13:39:04

majd adok a machine head-nek tokajban a LB-s pólómban

eq (törölt) 2009.07.08. 20:36:20

tegnap egy véges napom volt & nem emléxek rá, hogy már kérdezte-e, de nem tudja vki, hogy melyik számnál mondta fred azt a "hálás" beszédet nekünk?
süti beállítások módosítása